nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

EUIB considera una «vergonya inadmissible» la demora de Cort amb la regulació de les galeres

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) ha considerat una «vergonya inadmissible» la demora per part de l'Ajuntament de Palma en el canvi de l'ordenança per regular l'activitat de les galeres de Palma. Segons ha lamentat l'organització, per al Consistori sembla que els cavalls de les galeres «no siguin una prioritat», ja que «segueixen passant els mesos sense que la nova ordenança vegi la llum».

Després de les declaracions del regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, sobre que la nova ordenança no estaria llista fins al cap de l'estiu, el coordinador de l'àrea animalista d’EUIB, Guillermo Amengual, ha criticat que novament «els cavalls patiran tot l'estiu una explotació inadmissible en una suposada ciutat amiga dels animals».

«Com és possible que quatre anys no siguin suficients per canviar una ordenança? Ja n'hi ha prou de mentides i de donar tracte de favor als conductors de les galeres que incompleixen totes les lleis i ordenances en matèria de protecció animal i seguretat vial», ha declarat Amengual.

El coordinador ha assegurat que fa molts mesos que retarden «fer el pas promès d'endurir l'ordenança per millorar el benestar dels animals» i ha lamentat que «sembla que poc els importa que durant aquesta legislatura hagin mort dos cavalls i altres tres hagin sofert sengles accidents». Per tot, EUIB ha exigit al Consistori que iniciï els tramitis per substituir als cavalls de les galeres per vehicles elèctrics, així com signaren els Acords pel Canvi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 5 anys

Pobres cavalls! Entre cavalls i toros es veu el sadisme.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente