algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Cort recorda que la reparació del mur de Cala Gamba és responsabilitat del Ministeri espanyol

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat Rodrigo Romero ha anunciat que l'Ajuntament remetrà a Demarcació de Costes un informe tècnic, que havia estat sol·licitat després de l'ensulsiada de diversos trams del mur de protecció del passeig de Cala Gamba, en el qual indica que la reparació del mur de Cala Gamba correspon al Ministeri espanyol.

L'informe del departament de Vialidad indica que, segons l'acta d'acord signada pel Ministeri espanyol de Medi ambient i Cort el 2005, correspon a Cort la «utilització, conservació i manteniment». «En cap cas, s'inclouen com a càrregues a assumir per l'Ajuntament les corresponents inversions de reposició dels béns», explica.

D'aquesta manera, Romero ha expressat que, segons la Llei de Costes, entre les competències de l'Administració espanyola, es troben «la realització d'obres i actuacions d'interès general, definides com a obres necessàries per a la protecció, defensa i conservació del domini públic marítim-terrestre».

El regidor ha assegurat que l'objectiu és que aquest informe serveixi per assumir obligacions i se solucioni al més aviat possible, que les actuacions es realitzin amb la màxima rapidesa possible, abans de la temporada i que els veïnats tenguin un passeig segur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.