cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

El Pi denuncia la «deixadesa» de la Platja de Palma i s’Arenal

El Pi denuncia la «deixadesa» de la Platja de Palma i s’Arenal. | Arxiu

El Pi Palma ha denunciat aquest dissabte que, una vegada acabada la temporada alta turística,  els arenalers i ciutadans de Platja de Palma continuen exactament igual que els darrers anys, «pagant els efectes del turisme de gatera la crema de contenidors (19 aquest estiu), els renous a les nits, la brutor».

El Pi ha considerat que l’Ajuntament està gestionant la zona de la Platja de Palma com si es tractàs «d’un polígon industrial dedicat al turisme», i ho fa d’esquena al parer dels residents que hi viuen tot l’any i en pateixen els efectes, tot i les promeses fetes per aquest mateix consistori.

Marge de confiança

La formació ha recordat que les associacions de veïnats de Platja de Palma i s’Arenal donaren un marge confiança a l’actual equip de govern durant el ple extraordinari del 14 de setembre del 2015 i han esperat un any de marge per veure canvis en relació amb la seva zona.  En aquell plenari, s’aprovaren un seguit de propostes per millorar la situació a la Platja de Palma que eren d’obligat compliment, però tot i així l’Ajuntament «no ha duit a terme cap actuació contundent, amb resultats visibles». 

El veïnats de la Platja de Palma i s’Arenal no tenen biblioteca, ni disposen de casal de barriada. El Pi ha reclamat per a ells els mateixos serveis que es donen a altres barriades i reitera un antiga demanda: la creació d’un carril bici que enllaci les zones de S’Arenal-Sant Jordi-Ses Cadenes-Es Pil·larí. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernie, fa mes de 7 anys

Idò què venguin a Cala d'Or, sobretot la zona dels Revells....I encara se'ls quedaran més els cabells drets!!!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente