algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
18°

'Mallorca Sense Sang' denuncia la presència de menors aquest dijous a la plaça de toros de Palma

16126

El portaveu de 'Mallorca Sense Sang' ha lamentat, novament, l'entrada de menors a la correguda de toros del passat dijous a Palma i critica que «no es va impedir la correguda» malgrat tenir les eines per a poder fer-ho. Així mateix, critica com a «desmesurat» el desplegament policial per controlar la protesta antitaurina i ha assegurat que «els que incompleixen les lleis són els que estan dins la plaça».

D'aquesta manera, un cop més, s'han vist menors entrant a la plaça de toros de Palma per presenciar «un espectacle de tortura i mort per diversió». Però «aquesta no és l'única normativa que passen per alt els taurins», ha apuntat, Mallorca Sense Sang lamenta que els taurins poden incomplir tot tipus de lleis sense haver d'assumir cap tipus de conseqüència.

«Incompleixen la normativa sobre l'entrada de menors a les places de toros (quan està totalment prohibida a Balears); incompleixen la normativa sobre publicitat, col·locant cartells de festes taurines on està prohibit; incompleixen el reglament taurí sobre mesures de seguretat de la plaça i incompleixen la normativa sobre els edificis catalogats com a Patrimoni i no passa absolutament res, excepte sancions econòmiques», lamenta Amengual.

Finalment, 'Mallorca Sense Sang' critica que no es prenguin mesures dràstiques contra aquest tipus d'accions greus i reiterades per part d'alguns taurins i demana que es sancioni durament a Jorge Campos Asensi, President de la Fundación Nacional Círculo Balear, per la seva contínua provocació i incompliment de la llei que prohibeix l'entrada de menors a la plaça de toros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per transcriptor ||*||, fa mes de 7 anys

«Nosaltres els mallorquins, a grat o a desgrat, no som altra cosa que catalans de Mallorca, i Mallorca no és altra cosa que una illa catalana. Negar la catalanitat de Mallorca és la prova més evident que no es tracta d’altra cosa més que d’una manifesta i immotivada antipatia per Catalunya, que quasi tots acaben per confessar. Els prejudicis no són arguments». Antoni Salvà (1932)


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/258699

Valoració:1menosmas
Per Biel, fa mes de 7 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.


Cadascun

dels

anteriors

és

un

renegat,

segons

aquest

"Tià"

fals.

Valoració:-3menosmas
Per Són uns Psicòpates, fa mes de 7 anys

Qui és aquest moneato feot.

Valoració:2menosmas
Per Mala gent que apesta, fa mes de 7 anys

Queda demostrat que eduquen els fills per a ser sanguinaris, sàdics i estar fora de la llei.
No tenen idea què és educar ni tenen els valors ètics ni democràtics per poder fer-ho.
Els haurien de prendre la pàtria potestat dels menors.

Valoració:10menosmas
Per Quindesastre, fa mes de 7 anys

Però si el disruptiu numero u de Mallorca, va dir que duia els seus fills als toros, per fer un exercici pedagògic i per inculcar-los "la Fiesta Nacional". Llavors, aquest mateix s´atreveix a acusar en fals d´adoctrinadors als mestres i professors de la Pública.

Valoració:8menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Seguro que eran todo killacos...

Valoració:1menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Tot el meu suport a IB3 en Català, Xesc, Slort i a Mallorca sense sang. I ho escric perquè t'has oblidat de jo, Merla, que soc una de les pitjors obsessions destructores del fatxa tronat, del que sempre està de mala lluna i amargadot insultant i faltant al respecte.

Valoració:12menosmas
Per merla, fa mes de 7 anys

Es nota que als forasters i qualcuns gonelles els molesta molt l´opinió d´IB3 en català!, Xesc i l´Slort.
Seguiu així compatriotes, tots contra els castellans inadaptats.

Valoració:16menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:14menosmas
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

A Malloquin

...o va a veure corregudes de braus.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente