algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

'Al Molinar, Port Petit' defensa que la supervivència del Club «passa per renunciar a l'ampliació»

Al Molinar, Port Petit defensa que la supervivència del Club «passa per renunciar a l'ampliació». | Arxiu

La plataforma 'Al Molinar, Port Petit' ha defensat aquesta setmana que la supervivència del Club Marítim Molinar de Llevant «passa per renunciar» al projecte d'ampliació i ha assegurat que «aquesta supervivència es garanteix amb la rehabilitació de les instal·lacions, sense necessitat de ampliar les actuals dimensions».

Segons l’entitat, el projecte d'ampliació del port continua amb un model de creixement «basat en el ciment que repetiria els errors del passat». «Sembla ser que, atès que la costa ja està massificada, es pretén urbanitzar el mar», han lamentat.

La plataforma considera que l'ampliació de les instal·lacions suposaria el desplaçament de les actuals embarcacions i dels socis del club, que serien substituïts per altres de major poder adquisitiu.

Així, 'Al Molinar, Port Petit' defensa la conservació integral del Molinar i considera que, perquè el barri continuï sent un dels més visitats, ha de conservar la seva actual postal, que inclou, per descomptat, l'edifici tan característic del Club.

Per això, col·laboren amb l'Ajuntament de Palma per aconseguir la conservació del port, la continuïtat del passeig i la protecció urbanística del barri. Així, confien en la ràpida catalogació de l'edifici del Club, com ha anunciat Cort, de manera que «s'impedeixi la construcció d'infraestructures descontextualitzades que l'únic que aconseguirien és fer un pas més cap a la pèrdua d'identitat d'aquest barri mariner». 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Armengol on ets?, fa mes de 8 anys

EL GOVERN té un gran problema amb les ampliacions dels Ports.

S'està jugant la credibilitat.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente