algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Manifest 'VERGONYA, ni un minut més!, per una Europa de les persones'

Els promotors del manifest expressen la seva inquietud per la «manca d’una política decidida de suport a aquestes víctimes dels conflictes d’Orient Mitjà».

Els degans i deganes, presidents i presidentes dels col·legis professionals de Catalunya i altres persones i entitats han fet públic un manifest per expressar públicament la indignació per la «vergonyosa i greu crisi humanitària que afecta centenars de milers de persones que cerquen refugi a Europa fugint de la guerra i la destrucció que assola Síria, Afganistan, l’Iraq i d’altres països».


Els promotors del manifest expressen la seva inquietud per la «manca d’una política decidida de suport a aquestes víctimes dels conflictes d’Orient Mitjà que culmina amb l’ignominiós pacte entre la Unió Europea i Turquia que, en consagrar les expulsions massives, vulnera totes les normes del Dret Internacional i de manera específica la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea».

El manifest també reivindica els valors de tolerància, respecte i suport als drets fonamentals de la persona i demana a les institucions públiques major implicació en la resolució de l'actual crisi humanitària.

El manifest, que aquest dimarts superava ja les 12.000 signatures, es pot llegir íntegre i es pot signar aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ana huertas, fa mes de 8 anys

Per una Europa digna i respetuosa amb els drets humans.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente