algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Al Molinar Port Petit continua amb la protesta per denunciar el projecte d’ampliació

Al Molinar Port Petit ha anunciat que continua amb les seves accions per denunciar el projecte d’ampliació del port. | Al Molinar Port Petit

Al Molinar Port Petit ha anunciat que continua amb les seves accions per denunciar el projecte d’ampliació del port del Molinar. La campanya continuarà a peu de carrer per informar a la ciutadania de la situació en la qual es troba el projecte.


La plataforma ciutadana instal·larà la seva taula informativa en el passeig del Molinar tots els diumenges de 18.30 a 20.30 h. a l'altura del nº139 de la C/ Vicari Joaquín Fuster. A la paradeta, a banda d’obtenir informació actualitzada, també es podran fer fotografies amb el llaüt de la campanya.

Canvi polític
L’entitat també ha valorat molt positivament els canvis de color polític i ha destacat que és una situació «molt esperançadora» per aconseguir la paralització i retirada del projecte. Amb tot, han destacat que l’expedient del projecte continua el seu curs en el Ministeri de Foment i que l’amenaça continua «molt viva».

La plataforma vol transmetre als nous components de les institucions locals i autonòmiques que actuïn amb rapidesa per sol·licitar la «paralització immediata» del projecte d’ampliació del port del Molinar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.