algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Noguera (MÉS): «Volem convertir Palma en una ciutat pionera i emprenedora en educació»

El regidor i candidat a batlia de MÉS per Palma, Antoni Noguera, ha afirmat aquest dimecres que vol «convertir Palma en una ciutat pionera i emprenedora en educació».

Segons ha destacat, «el patrimoni educatiu i polític d'Emili Darder és el millor exemple que Palma pot arribar a ser una ciutat pionera i emprenedora en educació. Per això és imprescindible connectar la presa de decisions polítiques amb la comunitat educativa: és la democràcia participativa».

En aquest sentit, Noguera es mostra convençut del canvi en les polítiques en Educació: «a partir del mes de maig, convertirem l'educació en el garant de la igualtat d'oportunitats i coneixements dels nins de la ciutat», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Primer s' haurà de fer net de molts mals vicis i males costums i llavors, començar a innovar.

Valoració:1menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (22-1-2015), continuen menyspreant el català anomenant-lo -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Emili Darder lleva casi 100 años muerto.
El "Pacte" de de Decesos ha tenido varias ocasiones para poner en práctica vuestra revolucionara solución final.
Y se os ocurre ahora, claro.
Patéticos oportunistas recolectores de votos.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente