algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

ARCA convida a descobrir els secrets de la Llotja

Imatge del terrat de la Llotja, mirant cap a la Seu, al fons de la imatge, durant una de les visites de l'any passat. | ARCA.
Recórrer tots els racons d'un dels espais més emblemàtics de Ciutat, com és la Llotja, i conèixer-ne a fons els detalls, fins el punt d'enfilar-se al terrat i albirar-hi una de les millors perspectives de la badia de Palma torna a ser possible de la mà de l'entitat ARCA.
 
L'any passat es posà en marxa aquesta mateixa iniciativa, que permeté a centenars de persones conèixer un poc més a fons un dels treballs fonamentals de l'arquitecte i escultor Guillem Sagrera (1380-1456). Ara, i en motiu de la demanda social existent, es repetirà el programa de visites, gràcies a la col·laboració de la Conselleria de Presidència del Govern.
 
La primera data disponible per poder dur a terme el recorregut per la Llotja i al seu terrat és avui mateix, dimarts 27 de maig, a les 17 hores. A més, se'n faran dos més, el dijous 29 de maig i el 5 de juny, sempre a la mateixa hora.

Qui hi estigui interessat haurà de contactar amb un número de telèfon -626 240 471-, perquè les places són limitades i convé incriurer-s'hi amb una mica d'antelació.

El punt de trobada escollit és al carrer de Can Oliva, 10, i les persones que no siguin socis de l'entitat hauran de pagar 8 euros, mentre que els socis i els estudiants just n'hauran de pagar cinc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carme, fa mes de 9 anys

Un poc cara, la visita.

Valoració:2menosmas
Per Carme, fa mes de 9 anys

Un poc cara, la visita.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente