cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

10.000 firmes davant l'Autoritat Portuària per salvar el Molinar

Aquest moviment cívic treballa per una reforma sostenible del port del Molinar. | Al Molinar port petit

Representants de les entitats que conformen la campanya 'Al Molinar, port petit' lliuraren ahir a l'Autoritat Portuària de Balears (APB) les primeres 10.000 signatures en contra de l'ampliació del port.

En l'acte, en el qual entregaren una còpia de totes les signatures al registre de l'APB, es desplegaren a més diverses pancartes on es podia llegir el lema de la campanya, 'Al Molinar port petit', amb les quals «s'escenifica el rebuig de la ciutadania contra aquest tipus de projectes».

Les fulles que els ciutadans fa temps que van signant afirmen al text que «les persones sotasignades rebutjam l'ampliació del Club Marítim del Molinar de Llevant i demanam que les reformes que es necessitin s'adeqüin a les dimensions, estètica i proporcions d'aquesta barriada singular. Per tot això, demanam als organismes competents que paralitzin aquest projecte immediatament».

Així, sol·liciten que l'APB es faci ressó d'aquestes 10.000 signatures i els acords presos tant per part de l'Ajuntament de Palma com pel Consell Insular, i que definitivament «paralitzi de forma immediata» aquest projecte controvertit.

«El Molinar mereix ser conservat tal com és. Les administracions han de vetllar per la seva protecció, tant pel seu valor històric i patrimonial, com per l'atractiu turístic i motor econòmic que és per a la ciutat de Palma», conclouen les veus impulsores de la campanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.