algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Un concurs de fotografia reivindicarà la conservació de l'esperit del Molinar

4649
Les entitats que formen la plataforma 'Al Molinar port petit' -Salvem es Molinar, associació de veïns Vogar i Ciar, Federació de Veïns Palma, ARCA, GOB, Amics de la Terra i Greenpeace- duran a terme el diumenge que ve, 18 de maig, una jornada fotogràfica reivindicativa pel barri, que té l'objectiu de mobilitzar encara més consciències per la necessitat de mantenir-lo amb l'aspecte i fesomia tradicionals.
 
La jornada serà al matí, i la intenció és aplegar nombrosos fotògrafs i participants, tant professionals com afeccionats, amb els fills i tota la família per aquesta bona causa. Les inscripcions es podran fer el mateix dia, a una taula instal·lada al passeig que va vora la mar, a l'alçada del Born.
 
La idea dels organitzadors és que en un sol dia es puguin aconseguir nombroses estampes representatives del barri. Per ajudar en els objectius de la plataforma cívica, els participants de la trobada hauran d'acceptar la cessió de les instantànies a la campanya, podent-ne fer ús a a exposicions fotogràfiques, o contribuint a difondre la problemàtica amb publicacions a les xarxes socials, webs i blocs col·laboradors, o fins i tot a mitjans de comunicació.
 
Es tracta d'un exemple més de les activitats pensades per a difondre entre els palmesans i els mallorquins en el seu conjunt els perills que amenacen el Molinar, amb una "ampliació desproporcionada i no integrada del seu port petit".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.