cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

Els veïns del Molinar reclamen una millora sense ampliació del port

La plataforma Salvem el Molinar i la campanya “al Molinar, Port Petit”, integrada per distintes entitats ciutadanes, han reiterat la seva oposició a la reforma d'ampliació del Club Marítim. | Arxiu

La plataforma Salvem el Molinar i la campanya “al Molinar, Port Petit”, integrada per distintes entitats ciutadanes, han reiterat la seva oposició a la reforma d'ampliació del Club Marítim. Amb tot, la plataforma i les entitats reclamen una millora de les instal·lacions sense que es modifiquin les seves dimensions.

Les entitats asseguren que s'ha de garantir que el Molinar “conservi l'escal urbanística” mantenint “l'harmonia entre les dimensions del port, l’altura dels edificis i l’amplària dels carrers”. En aquest sentit, asseguren que qualsevol alteració d'aquests elements “destruiria” l’encant de la barriada.

La plataforma i les diverses entitats, que consideren que el conjunt del barri té un atractiu turístic i paisatgístic extraordinari, defensen que el port pot continuar “tenint ús” i ser un port “viu per embarcacions d’eslora petita”. Consideren, a més, que pot albergar, entre d'altres, activitats de vela i recuperació d’arts marineres; fent prevaldre "l’interès general per sobre el particular”.

'No' a l'ampliació
Les entitats, que asseguren que continuaran treballant per evitar-ne l'ampliació, critiquen que el Club Marítim defensi l'ampliació com a forma de conservar les instal·lacions. En aquest sentit, reclamen una millora de l'espai i els seus usos, mantenint sempre les actuals dimensions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.