cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°

Llibertat amb càrrecs per les dues detingudes pels fets de l'església de Sant Miquel

Imatge dels concentrats aquest dijous a Palma, davant dels jutjats de Via Alemanya. | T.Ayuga

Les dues militants d'Arran detingudes aquest dijous han estat posades en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge aquesta tarda. En total, ja són set les detencions que ha practicat la Policia Nacional per aquests fets.

Concretament se'ls imputen els càrrecs “d'impedir, interrompre o pertorbar actes, o cerimònies de les confessions religioses inscrites al registre públic del Ministeri de Justícia”, segons l'article 523 del Codi Penal (CP). També s'els acusa del delicte tipificat a l'article 525 del CP “per ofendre els sentiments dels membres d'una confessió religiosa, facin públicament, de paraula, per escrit o mitjançant qualsevol tipus de document, escarni dels seus dogmes, creences, ritus o cerimònies, o vexin, també públicament, els qui els professen o practiquen”.

Les joves han estat rebuts a la sortida dels jutjats de Via Alemanya per una vintena de persones que es trobaven a l'exterior de les dependències judicials per reclamar la seva posada en llibertat.

A aquestes dues detencions cal sumar-hi tres més que es produïren el passat 17 de febrer, pocs dies després que el Bisbat de Mallorca decidís denunciar als joves que van irrompre durant la litúrgia el diumenge 9 de febrer a l'església de Sant Miquel a Palma. Dues detencions més el 3 de març i les últimes dues d'avui, que suposen ja un total de set detinguts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dictadura repugnant, fa mes de 10 anys

Vergonya de dictadura en la que vivim, la gent d'extrema dreta pot insultar, amenaçar, acosar els docents etc... I estàn ben protegits, en vanvi a la gent que lluita per la llibertat de les dones els fiquen dins presó. Lo dit vivim una autèntica dictadura.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente