algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
14°

L’oposició veu exagerat donar 45 medalles al mèrit policial

Cort ha quadruplicat la xifra d’agents de la Policia Local distingits cada any i el PSIB i MÉS en fan befa

L'Ajuntament atorgarà enguany 45 medalles al mèrit policíac entre els agents de la Policia Local de Palma. Les dues formacions de l'oposició (PSIB i MËS) criticaren aquesta xifra per "totalment exagerada" i demanaren que la Comissió de Felicitacions de la Policia Local "davalli dràsticament el nombre de distincions".

No debades, a les 45 medalles de 2013 cal afegir-n'hi 45 més d'atorgades l'any 2012. O sigui que d'ençà que governa el PP a Cort, quasi un centenar d'agents locals han estat guardonats. Tenint en compte que la plantilla de la Policia local la componen poc menys de 900 treballadors, es pot extrapolar que el PP ha premiat quasi un de cada vuit agents en només dos anys. El regidor Antoni Noguera (MÉS) féu befa d'aquest elevadíssim ritme de distincions: "Si continuau així, en acabar la legislatura haureu premiat amb medalles el 25% de la plantilla".

Així mateix, el regidor socialista Antoni Donaire assegurà que "d'aquí a poc s'hauran de comanar els nous informes amb la medalla aferrada ja al pit". A banda de demanar l'aplicació d'uns criteris més rigorosos a l'hora de premiar agents, Donaire recordà que sota la seva gestió just se'n donaven poc més d'una dotzena. El regidor Guillem Navarro reconegué cert excés en la xifra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 11 anys

una medalla dels nostres representants a la policia per fer el que toca, és una exigeració i dona que pensar que tots els altres policies son uns bandarres o son desconsiderats per mantenir una actitut de desaprovació o de reivindicació cap els seus comandaments.

Valoració:1menosmas
Per busca dins l´ull, fa mes de 11 anys

I quins son els criteris?
-Els que han omplit més blocs de denùncies?
-Els que més i millor han llepat?
-Els que més hores han estat al gimnás o pegant tirs?
Perque accions ha hon s´han jugat la pell no n´han sortides tantes als diaris en tot l´any

Valoració:6menosmas
Per Joan T, fa mes de 11 anys

Els hi roben les pagues extres i els hi donen medalles. Així els valents agents alimentaran a les seves families. A lo millor aquestes medalles són adquirides a alguna amiguet dels politics. Més imbècils són els funcionaris que van a rebre aquestes coses, en lloc de plantarse i reivindicar els seus drets. Som una societat adormida. Més en mereixem.

Valoració:10menosmas
Per Alacantí, fa mes de 11 anys

Els lladres condecoren la policia, per tenir-los contents.

Valoració:11menosmas
Per TOFOL, fa mes de 11 anys

Ara es fa feina en molt bons resultats a legislatura passada les medalles eren ser molt questionades entre el personal de base de la policía, ara NO, qualque comandament ja en tenia una distinciói li varen donar una altra.
MES D'UNA MEDALLA FOU OTORGADA A PERSONAL POLICIAL QUE NO SORTIA DE L´OFICINA, L'ANY PASSAT TOTES FOREN OTORGADES A PERSONAL QUE FA FEINA PERO AL CARRER.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente