muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

[VÍDEO] Bauzá assegura que voldria veure «l'honor, la valentia i el patriotisme dels ucraïnesos en molts espanyols»

L'expresident del Govern i eurodiputat, José Ramón Bauzá, ha publicat en el seu compte de Twitter una entrevista que li fa el seu mateix partit polític en la qual explica la seva experiència en el seu viatge a Ucraïna. Bauzá assegura que ha anat en missió humanitària fins a primera línia de batalla entre Ucraïna i Rússia per poder entregar als soldats europeus materials de primera necessitat.

En el document audiovisual, Bauzá, el primer que fa és presentar la seva «motxilla de batalla», assegurant que l'ha acompanyat durant tota la setmana i amb la qual ha recorregut milers de quilòmetres «sempre lluint la bandera d'Espanya que ha estat molt present durant tota l'expedició».

Després, Bauzá torna a afirmar que han viatjat en missió humanitària per dur materials a primera línia. L'eurodiputat reitera en diverses ocasions que ha entregat vehicles carregats de materials «en el front, a primera línia».

A més, Bauzá comenta i ressalta, també en diverses ocasions, les que per ell són les millors virtuts del poble ucraïnès. «És imprescindible seguir ajudant al poble ucraïnès. Un poble absolutament patriòtic, valent i que sense cap mena de dubte, si ells no hi fossin, Putin sería la frontera amb la Unió Europea», assegura Bauzá, que reitera «on acaba Ucraïna comença Putin».

Bauzá també assegura que hem de parlar de guerra, d'armes i material bèl·lic. L'expresident balear assegura que l'Estat espanyol no ha complit la seva paraula i els ucraïnesos continuen esperant els tancs espanyols. Bauzá s'ha manifestat en diverses ocasions en to militar i ha explicat que «necessiten armes per defensar-se».

Per altra banda, Bauzá assegura que Ucraïna «ja ha guanyat. Ha guanyat el reconeixement de tot el món. Ucraïna ha gunayat el seu dia a dia i en l'avanç. Ucraïna està demostrant que és un poble 'bravo', valent, sense por, patriòtic, sense ximpleries, que es deixen la vida per lluitar pel seu país. L'honor, la valentia i el patriotisme que jo he vist en els ucraïnesos m'agradaria veure'l en molts espanyols que s'acovarden, s'avergonyeixen i utilitzen paraules, precisament, per ocultar la seva covardia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per antifa, fa dervers d'un any
Bauz.... què ?
Uaaaarrrrgg ! .....
Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Haaaaahaaaahaaaaaaaiiiiiii* no diré res sobre aquest moniato ximbomber, però sí sobre aquest aprenent de persona que ell o ella se diu "guapi ".
Simplement recordar-vos que en temps del Barbas M.Rajoi el C.I.S. va fer una enquesta sobre els "ESPAÑOLS" que defensarian la PATRIA amb la seva sang, resultat 16%,bravísimo cagallàstimas del gran imperi espanyol .Hasahasahahasaaaii*ii .
Valoració:12menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Ha vuelto vuestra musa.
@Escardapenes debe estar palote.
Valoració:-4menosmas
Per Massa fàcil, fa dervers d'un any
Aquest home no deu saber que Ucraïna era de Rússia fins que se va independitzar.
I aquest fet me recorda, a aquests espanyolistes indocumentats, que t'amollen que els estat-unidencs ténen tots la bandera del seu país a ña porta de ca seva i que a les escoles se canta l'himne dels EEUU abans de començar les classes, mentres que a Espanya no ho fa ningú, sense reconèixer i en molts de casos saber, que els Estats Units també eren una colònia anglesa fíns que se va independitzar. I varen haver de lluitar pee la seva independència amb una guerra ferotge i molts de morts, Per això son tan patriotes.
Valoració:7menosmas
Per Costafreda, fa dervers d'un any
Aquest home fa molta pena, una pena incommensurable, a part de hagi acompanyat alguna delegació himanitària. Foto pena pel que defensa i pel que és.
Porteu el cubell de les escombreries !
Valoració:10menosmas
Per Tripotrapo, fa dervers d'un any
No sé perquè donau canxa a aquest engendre.
Valoració:11menosmas
Per Goriet, fa dervers d'un any
Aquí amb els invasors, allà amb els invadits...
Valoració:15menosmas
Per betzol, fa dervers d'un any
Aquisuquines.
Tardas mucho.
Pro ruso, no: ruso
Y te mando al frente casi casi en pelotas y sin comida.
Betzol
P.S. Bauzá es una de las obsesiones del "Baleares".
Otra es S.M. El Rey.
Se quedan en ellas, ya que no consiguen nada, pero "s'esbraven".
Valoració:-8menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Todo un personaje.
Y probablemente el mejor Presidente que hemos tenido en Baleares
Valoració:-12menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Urooooooooo!
Aquest encara farà que guanyin els russos!!!
Au, venga, parteix a VOX.
Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente