nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

OCB: «Acabant la segona legislatura de govern de progrés, no s'han recuperat els drets lingüístics perduts a l'etapa Bauzá»

L'Obra Cultural Balear (OCB) ha comentat, a través del seu compte de Twitter, la greu discriminació lingüística que va succeir a l'Hospital Juaneda i que ja va publicar aquest dilluns el dBalears.

L'OCB ha comentat que és «inacceptable» i ha reivindicat que «necessitam una regulació que protegeixi d'una manera efectiva els drets lingüístics dels ciutadans de les Illes Balears».

A més, l'associació també ha criticat el Govern de les Balears i ha denunciat que «acabant quasi la segona legislatura de govern de progrés, no s'han recuperat els drets lingüístics de consumidors i usuaris perduts a l'etapa Bauzá».

Amb aquestes dues piulades, l'entitat presidida per Joan Miralles reclama els drets dels catalanoparlants de les Balears i crida l'atenció al Govern del Pacte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Poca cosa, fa dervers d'un any
Aquests de Més són tan poca cosa, tan mediocres, que l'únic que poden oferir és fer por amb la dreta i l'extrema dreta.
Valoració:1menosmas
Per Si voleu que facin cas a MÉS, heu de votar-los, fa dervers d'un any
Jo no pens votar al PSOE, però si que votaré a MÉS. Perque pens que els nacionalistes no han pogut fer res per evitar que el "Foraster" s'imposi a ca nostra i ofegui la nostra llengua com és la voluntat dels socialistes, perque tenien pocs escôns i els guanyadors han passat d'ells.
Jo els donaré una altra oportunitat i esper que tenguin més vots i que se puguin imposar.
Si no votam per castigar a les esquerres,ens castigarem a noltros. Perque guanyaran les dretes extremes i pot ser que a la propera legislatura tiguem un cosellers d'Educació, de Cultura i d'Interior feixistes i ultres que encara faran més mal a la nostra cultura i a la noste poble del que a fer en Bauzá.
Valoració:6menosmas
Per un veí, fa dervers d'un any
Ni això ni altres coses.
Estan convençuts que en les pròximes eleccions els tornarem a vota perquè no hi ha cap altre opció i amb el nas tapat. Però alerta, poden tenir una sorpresa.
Valoració:5menosmas
Per Diferència, fa dervers d'un any
Hi ha una diferència. El PP fa ostentació de no defensar el català. Els de n'Armengol i companyia fan el mateix, però amb discreció. Pel fet que no s''han recuperat, precisament per això el català ha perdut prestigi social.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente