algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

La Conselleria d'Afers Socials afirma que el servei d’informació a l’usuari «garanteix l'atenció en català» i l'STEI els demana que «no embullin»

203757

La Conselleria d'Afers Socials ha reaccionat davant la notícia publicada per dBalears en la qual s'informa que al servei d’informació a l’usuari que depèn d'aquest departament, no es garanteix l’atenció en català.

Des de la Conselleria s'assegura que «aquest servei garanteix l'atenció en català en compliment del decret 11/2017, comptant els treballadors amb els nivells B1, B2 o C1 segons el cas».

La resposta sindical

De la seva part, l'STEI li ha contestat l'aclariment de la Conselleria de manera contundent: «convendria no embullar. El personal funcionari que fa aquestes funcions té el requisit del nivell C1 en compliment d'aquest decret. El personal contractat per aquesta empresa externa té com a requisit aquests nivells? No és el que figura al plec de prescripcions de la concessió».

Reproduïm a continuació el punt referent a aquesta qüestió del plec de prescripcions de la concessió:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gran polèmica, fa dervers d'un any
Aquesta polèmica és magnífica per al Govern de n'Armengol. Transmet a la gent que per al Govern de proges, el català fa nosa, és motiu de conflicte, cosa que els va la mar de bé per conformar els votants espanyolistes, també els votants espanyolistes del PSOE i de Podemos. Demostren, novament, que per al dels pacte de progres, el catala ja no és cap prioritat. Això que diu l'STEI, això d'embullar, és el que saben fer millor els polítics.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente