muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Sus a l’Estada Lingüística d’Estiu a les Illes Balears

L’Estada Lingüística d’Estiu a les Illes Balears, organitzada per l’Institut Ramon Llull amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears, té lloc aquests dies a Palma. Les jornades se celebren anualment i són un dels projectes finançats amb l’aportació del Govern a l'Institut Ramon Llull.

L’activitat, que s’allargarà fins al 16 de setembre, té com a objectiu oferir als participants una experiència totalment immersiva a la llengua i la cultura catalanes. L'activitat s’adreça a estudiants de català d’universitats i altres centres docents de l’exterior i combina cursos de llengua amb un programa d’activitats culturals i de lleure vinculades al turisme cultural.

Els participants reben classes de llengua, assisteixen a conferències com 'Mallorca, terra de llegendes: una passejada pel llegendari de l'illa', a càrrec de Caterina Valriu, o 'Un panorama de la literatura catalana: autors mallorquins destacats', a càrrec de Sebastià Portell, i participen en visites guiades, entre d’altres activitats.

Hi ha inscrits una trentena d’estudiants de Regne Unit, Canadà, Brasil, Alemanya, República Txeca, Itàlia, Mèxic, Romania, Cuba, Polònia, Sèrbia, Portugal i Rússia. Cal subratllar l'alt nivell de llengua (B1 i B2) dels participants i el fet que alguns ja han passat prèviament per altres estades formatives de l’Institut Ramon Llull.

Les jornades que se celebren a Palma són les darreres estades lingüístiques en territoris de parla catalana de l’any i clouen el cicle iniciat el mes de juliol amb l'Estada Virtual, el Campus Universitari de la Llengua Catalana a Andorra i l'Estada Lingüística d’Estiu al País Valencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.