algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
10°

La Guàrdia Civil intenta evitar la protesta antimonàrquica a Valldemossa requisant preventivament pancartes i banderes

Un comandant de la Guàrdia Civil, un agent uniformat i altres de paisà han intentat rebentar la protesta ciutadana contra la presència del Rei espanyol a Valldemossa.

Per aconseguir el seu objectiu els membres del cos militar espanyol s'han botat tota la normativa, la llei i les formes democràtiques i han interceptat una serie de ciutadans, els han identificat i els han requisat pancartes i banderes que duien dins les seves bosses.

Els agents policials han empès els ciutadans i els han intentat allunyar de les proximitats de la Cartoixa, lloc que visitaven els monarques espanyols.

Els agents del cos armat han assegurat a les víctimes d'aquest nou atropellament antidemocràtic que quan els reis esanyols hagin acabat la visita, els retornaran el material de la seva propietat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Com fa cent anys o pitjor, fa dervers d'un any
A això no ho poden fer. La llibertat d'expresió és sagrada en les democràcies i els que haurien de revisar les seves maneres de procedir son eñs caps de la Guárdia Civil , que pareixen sortits d'una altra època i qie valdria més que s'integràssin a dins de la Polucia Nacional, pel bé dels ciutadans i també dels seus números.
Valoració:19menosmas
Per Toni FT, fa dervers d'un any
El gran defensor dels Borbons Pedro Sánchez va dir que"España es una democracia plena" és clar que devia voler dir que Espanya és plena de mancances democràtiques, com hem vist a Valldemossa. Les forces de seguretat democratiques han de respectar i garantir els drets constitucionals del ciutadà, aquí te les neguen, segons diu l'article. N'Armengol, com de costum, muda, sorda i cega i na Calvo ben igual. Es veu que per a elles els ciutadans no ens mereixem els nostres drets ni tampoc el seu respecta. Quina vergonya de polítics.
Valoració:21menosmas
Per joan antoni alarcon ripoll, fa dervers d'un any
no tenim rei
Valoració:19menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa dervers d'un any
De Borbons fins els collons!
Valoració:40menosmas
Per Robert Andreu Salvador, fa dervers d'un any
Entenc q la Guàrdia Civil rebi ordres per defensar el Rei Emèrit de les justes ires dels ciutadans.
Però el fill….. no vàrem quedar q és un exemple? O no?
Valoració:25menosmas
Per Carlos Ricci, fa dervers d'un any
La llibertat de expresión es propia de un País democràtic; està clar que a l'Estat espanyol és una Monarquia parlamentaria, sense democracia
Valoració:36menosmas
Per Alerta!, fa dervers d'un any
"els monarques espanyols"

De monarca espanyol actual, només n'hi ha un. L'esposa del rei no és monarca.
Valoració:19menosmas
Per Elia, fa dervers d'un any
Doncs que no surtin de Marivent! Que es pensen que els faran reverències per allà on vagin? No són benvinguts!!
Valoració:29menosmas
Per Dimissió de Marlaska, fa dervers d'un any
El PSOE no és un partit republicà? Que Posemos imposi la dimissió de Marlaska. I un bé negre. No ho faran perquè tot això de la política és una comèdia.
Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente