algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Wonder of The Seas llança damunt Palma una columna de fum contaminant

Aquest dilluns el creuer més gran del món, el Wonder of The Seas, és atracat al moll de Palma i no només ha desembarcat part dels seus passatgers, sinó que també ha enviat damunt la ciutat una espesa columna de fum contaminant.

El Wonder of The Seas 362 metres d'eslora i capacitat per a 9.300 persones, entre passatgers i tripulació. El megacreuer emet més gasos contaminants que tot el parc mòbil de Mallorca.

Els creuers consumeixen gran quantitat de combustible, no només per la seva mida, sinó pel fet que l'utilitzen per generar l'electricitat que requereixen els serveis a bord. Amb l'agreujant que el combustible que cremen és de pitjor qualitat -i molt més contaminant- que el dels cotxes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mala maror, fa dervers d'un any
Deu ser la contraprestació per haver deixat en la ciutat uns quants milers d´euros en compres i serveis.........
Valoració:0menosmas
Per Rosa, fa dervers d'un any
ARRUIX!!!!!
Valoració:12menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
A més de cremar milers de tones de combustibles bruts i dels més contaminants, els creuers també funcionen com incineradores de residus flotants i poden cremar de tot i abocar de tot en alta mar.
Ben igual que la incineradora de Son Reus, els creuers també aprofiten els forns i la incineració de residus per a produir energia elèctrica.
Sols podríem saber la composició dels residus i les tones incinerades, fent una (impossible) auditoria de tots els subministres que embarquen i els residus que desembarquen en tots els ports que visiten.
Valoració:11menosmas
Per xisco, fa dervers d'un any
Vaya noticion. Con esta noticia se gana el premio pulitzer, seguro
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente