algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
18°

La UIB i l’IDI premiaran els millors treballs de final de grau i màster que fomentin la creació d’empreses

La UIB (Universitat de les Illes Balears) i l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), ens dependent de la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, premiaran els millors treballs de final de grau i de màster que fomentin la creació d’empreses, amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria entre les persones que acaben els estudis universitaris.

El jurat atorgarà un primer premi de 3.000 euros, un segon de 2.000 euros i un accèssit de 1.000 euros. Entre els criteris de valoració destaquen si la idea és innovadora, si és susceptible de crear una empresa, la digitalització i sostenibilitat del projecte, la precisió i la qualitat comunicativa, i la nota acadèmica. Els qui hi estiguin interessats, a més de presentar el treball final de màster o de grau, han d’adjuntar un vídeo en el qual expliquin les motivacions i els punts forts del projecte, així com la nota aconseguida.

Aquests guardons són la novetat principal del conveni signat entre les dues institucions per a executar la Càtedra Iemprèn, un projecte per impulsar l’emprenedoria i la generació de projectes empresarials entre la comunitat universitària. A través de la Càtedra Iemprèn, l’IDI abona a la UIB 25.000 euros perquè es duguin a terme una sèrie d’accions de foment de l’esperit i la vocació empresarials.

A més dels premis Iemprèn, les accions que es podran subvencionar seran el manteniment del portal web del Club d’Emprenedors de la UIB i la xarxa d’emprenedors universitaris per difondre-hi activitats de l’ecosistema emprenedor de les Illes Balears; el suport, a través de cursos de formació i atenció personalitzada, a emprenedors universitaris en la creació d’empreses o models de negoci; i l’organització de tallers de foment de l’esperit emprenedor entre els universitaris. A més, la Càtedra Iemprèn preveu també col·laborar amb la UIB en el programa Isuport de l’IDI, que facilita la realització de les pràctiques curriculars dels alumnes amb persones emprenedores.

Més de 700 alumnes de la UIB es varen beneficiar de la formació i les accions de la Càtedra Iemprèn durant el curs escolar 2020-2021.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.