algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

Les Balears demanaran el Certificat Covid en bars, restaurants i oci nocturn

Les Balears demanaran el Certificat Covid per a accedir a establiments de restauració amb aforaments superiors a 50 persones, així com a tot l'oci nocturn amb independència de l'aforament.

Així ho ha anunciat aquest dilluns en roda de premsa el portaveu de l'Executiu autonòmic, Iago Negueruela, que ha explicat que l'exigència del Certificat se suma així a altres àmbits com el de les residències.

Negueruela ha explicat que les Balears han creat un nou sistema d'alertes, d'acord amb el fixat a nivell estatal, per a regular l'ús del Certificat per a accedir a determinats espais. D'aquesta manera, si augmenta el nivell d'alerta, augmenten els espais on s'exigirà el document.

Segons ha apuntat, ara és el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears qui haurà de donar el vistiplau a l'exigència, encara que el portaveu ha apuntat que l'Executiu aspira que pugui entrar en vigor aquest dissabte i que es mantengui la vigència fins al proper 24 de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisco menos, fa mes de 2 anys

Sa salut es es primer dret; sense salut tot lo damés, sobra.

Valoració:0menosmas
Per Asor, fa mes de 2 anys

Prendre mesures per conviure amb el virus, és la millor opció. Gel, mascareta, distància i també el certificat covid. Cadascú pot triar si vol sortir (a sopar o a un bar), de la mateixa manera que trien vacunar-se o no. Si no volen fer-ho, que no entrin a locals on les persones s’han de treure la mascareta per consumir.

Valoració:0menosmas
Per Els teus drets acaben, on comencen els dels damés, fa mes de 2 anys

Quin dret? Si te regalen les vacunes i te dónen tot tipus de facilitats horàries, de barriades i de centres, no vacunar-te és una decisió teva que no ha de comprometre la salut dels altres.
Aquests dies, molta gent surt, sobre tot a restaurants i a bars i també ho fa la gent major, la malalta o la immunoderimida, que també té dret a veure als seus amics i a la seva família. I no és just que els contagiem i que fins i tot puguin perdre la vida pel capritxo d'uns altres que se creuen totes les mentides que se pugen a Internet, mentides que s'haurien de censurar, enlloc de censurar. altres tipus d'escrits i de comentaris i que fan molt de mal.

Valoració:6menosmas
Per Ja ho val, fa mes de 2 anys

Que passis el virus a un altre també
és una violació del seu dret a la privacitat, només que molt pitjor.

Valoració:6menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys

Violació del dret a la privacitat

Valoració:-18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente