nubes
  • Màx:
  • Mín:

Creus que és necessari demanar el certificat Covid a bars i restaurants?

Un dels temes més debatuts aquesta setmana ha estat la possibilitat de demanar el certificat Covid per entrar a bars i restaurants.

Davant l'escalada de contagis, des del Govern han proposat aquesta mesura per mirar de controlar la incidència del virus. En principi, els agents econòmics ho han vist amb bons ulls.

No obstant això, hi ha qui creu que la mesura del passaport Covid per a vacunats és una mesura discriminatòria que pot generar tensions socials com ha passat a altres països.

Així, davant aquesta situació, des de dBalears demanam als nostres lectors que en pensen de la mesura. Les respostes possibles de l'enquesta són les següents:

, ajudarà a controlar la pandèmia.

No, és una mesura discriminatòria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tikismikova, fa dervers d'un any

Trob que sí que ajudaria, minva sa probabilitat.Es tema des seu codi QR a smarthphone no ho seguesc, no sé si cal.Recordaria també que tot i ser vacunats cal mantenir bona ventilació, inclús a espais mig oberts. O parlar més baix i poc. I usar sa marcareta més a ses pauses, i millor. I minvar sa distància i estona... Sobretot amb gent gran per festes...

Igualment o més important a transports, espais de passadissos, coes...

Valoració:9menosmas
Per Asor, fa dervers d'un any

La polèmica apareix -SOLS- quan parlam de l’obligatorietat del certificat COVID per entrar en bars i restaurants. He escoltat que no s’hauria d’aplicar perquè vulnera els drets a la intimitat. En canvi sembla que no els vulnera quan és el transport marítim i aeri qui els demana (des de fa molts mesos), inclús per viatjar dintre del territori nacional. Ha protestat la gent argumentant la vulneració dels seu dret a la intimitat?. ÉS CLAR QUE NO!!! Si volen viatjar es vacunen.
Està clar que és l’egoisme qui els mou, l’egoisme de disposar de vacunes i triar emprar-les sols quan sigui imprescindible per a ells. En canvi, a molts països voldrien disposar de vacunes per SALVAR LA VIDA (del seus i la pròpia) i segurament no hi arribaran a tenir accés, gràcies de nou a l’egoisme de les persones del “primer món” (merda de món, per cert).
..... I les mutacions continuen imparables....

Valoració:12menosmas
Per Francesc Mas, fa dervers d'un any

Les persones vaccinades poden tenir i transmetre el virus tal i com les no inoculades. L'única diferència és un alleugeriment de símptomes.
És una falsa sensació de seguretat i una forma d'obligar a la gent a inocular-se amb un sol propòsit: que els seus amics del "Big pharma" guanyin més calers.

Valoració:-10menosmas
Per Discriminaciô? A on?, fa dervers d'un any

Seria una mesura discriminatòria si els vaccins només estàssin a l'abast d'uns, o que costàssin uns doblers que no poguéssin pagar tots. Però tota vegada que son gratuits, que tothom és ben rebut i ben vaccinat i que en hi ha per a tothom, no hi ha discriminació per enlloc.

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente