muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
13°

El Govern finança amb doblers de l'Ecotaxa una festa dels '40 Principales'

El Govern s'ha abocat en el finançament de la festa anomenada 'LOS40 Music Awards 2021' amb doblers provinents de diversos departaments i, fins i tot, agafant doblers provinents de l'Impost Turístic, conegut popularment com l'Ecotaxa.

A hores d'ara es desconeix si la generositat mostrada per un Govern que no es mostra gaire eficient a l'hora de finançar projectes ecològics és a causa de que el Director General de comunicació prové, justament, de l'empresa que promou 'LOS40 Music Awards 2021'.

DE fet, l'explicació tampoc es pot trobar en el suport a l'economia local, ja que la majoria de públic i la majoria de provedors són de fora de les Balears.

Sigui com sigui, el Govern, des de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, l'AETIB i el fons de l'impost de turisme sostenible financen la festa. Els promotors també reben el suport de la Fundació Mallorca Turisme i de l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Soci, fa mes de 2 anys

com diu el president del GOB:
DIMISSIONS

Valoració:5menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Una corruptela que pagaran car a les urnes. Més no hauria de voler fer de comparsa d'aquestes coses. Per què malgasten uns doblers destinats a millorar el nostre ecosistema? On és el que prometeren en campanya electoral i al principi de la pandèmia? Ja fa fàstic veure la deriva d'aquest Govern, cal que s'escolti el clam de la societat balear i es posin a treballar de bo per millorar la vida dels ciutadans en general. Estan construint un arc de triomf a la dreta per a les eleccions vinents, com va dir un bon articulista d'aquest diari. Més hauria de reaccionar perquè, massa sovint, ens sentim incòmodes i decebuts amb un silenci còmplice fruit d'un pacte que sembla els manté subordinats al partit majoritari i al seu adlàter.

Valoració:7menosmas
Per StopCorrupció, fa mes de 2 anys

Això és corrupció. Tracte preferent a l'empresa de la qual ve i a la qual fa comptes tornar el director general de comunicació, Alvaro Gil.

Valoració:6menosmas
Per Yo, fa mes de 2 anys

Els diners de la ecotaxa no eren per compensar l'impacte del turisme? Fomentar esdeveniments fora de la temporada turística no permet justament desestacionalitzar? No ha vengut justament un munt de gent de fora per aquest concert, que d'altra manera no hagués vengut? No sé, jo veig que encaixa perfectament en el que es va decidir que es volia fer amb aquests diners.

Valoració:-4menosmas
Per Si MÉS i Podem no deixen el Govern, ho pagaràn ., fa mes de 2 anys

Els doblers de l'Ecotaxa son per reparar les destrosses ecològiques, tal volta també les que se fan al patrimoni històric-artístic, a causa de l'activitats turístiques. Però malgastar aquests doblers en forasterades i amb festes innútils que només son fruit d'una moda, al menys moralment, és una malversació de doblers públics.

Valoració:11menosmas
Per ergo, fa mes de 2 anys

Toni Ametler:
Yo vivo única y exclusivamente, de las subvenciones que me da el castellanismo.
Y no me falta un duro. Llego a fin de mes sin preocupación alguna.
Voy a cambiar de coche y encargarme un Rolex.

Valoració:-8menosmas
Per Toni Ametler, fa mes de 2 anys

Castellà, llengua subvencionada.

Valoració:9menosmas
Per P.X., fa mes de 2 anys

Així es malbaraten els doblers !

Valoració:14menosmas
Per Joan josep, fa mes de 2 anys

Ni amb doblers de l'impost turístic ni amb cap altre dobler públic. Que se la paguin ells la seva festeta. A veure, qué tenen que veure amb les Balears els 40 principals? Com si no hi hagués llocs més profitosos on invertir els nostres doblers. Quin amiguet a fer content hi ha al darrera?



Quin collons portau germà.

Valoració:17menosmas
Per ergo, fa mes de 2 anys

Bien hecho. La escotasa fue creada para estas cosas. ¿Qué mejor que dibujitos y pachanguitas?

Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente