algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El PP diu ara que vol «consensuar» la futura Llei d'Educació «per responsabilitat»

La sucursal del PP a les Illes Balears ha anunciat la seva voluntat de negociar i consensuar «per responsabilitat» la futura llei d'Educació.

Segons ha dit la portaveu conservadora d'Educació en el Parlament, Marga Durán, «com a principal partit de l'oposició i única alternativa de Govern, el PP té una responsabilitat i, sense renunciar als seus principis i valors, farà un esforç perquè la llei d'Educació sigui una llei que garanteixi la màxima qualitat de l'ensenyament i que sigui una llei de tots i per a tots, en la qual se sentin còmodes totes les famílies».

El PP ha presentat un total de 171 esmenes a la llei d'Educació, sobre les quals vol anar negociant per a incorporar a la llei qüestions fonamentals per al partit com ara «la qualitat educativa, la cultura de l'esforç, la llibertat dels pares a triar el model educatiu dels seus fills, l'educació especial i l'equilibri de les llengües cooficials».

No obstant això, malgrat que el projecte de llei en tramitació no és avui dia la llei que voldria el PP, «com a mostra de la voluntat de negociar i consensuar un tema clau per a les pròximes generacions», s'ha decidit no presentar esmena a la totalitat al text del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El Circ Nazional, fa mes de 2 anys

els pePPerros responsables ? serà devant dels seus adeptes i amics, perquè devant lleis democràtiques o internacionals, no pas !
Quan algú parla de responsabilitat pePPerra em ve a la memòria els noms de Gürtel, Arena, Juanca, Mandarín, el Bigotes, la Rita, aeroport de Castelló, Ave´s, Judicatura General, Forces Policials, etc, etc. En total 10.000 números, i encara em quedo curt, del Gran Circo Nazional EspaÑol.
SeÑoras y seÑores, entren y vean !!!

Valoració:5menosmas
Per Tan.. tan.. són?, fa mes de 2 anys

Per responsabilitat, haurien de reclamar els milions
d´euros que es va apropiar el Juanca.
Que no em vinguin dient que els catalans som uns insolidaris...

Valoració:10menosmas
Per Ferragut, fa mes de 2 anys

I aquestes cometes?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente