nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
18°

Arriben 108 migrants en barca durant la matinada

188895

Un total de 108 persones migrants han arribat a les costes de les Balears durant la matinada d'aquest dimarts en vuit embarcacions.

La darrera embarcació ha estat rescatada al voltant de les 8.50 hores en aigües de Cabrera amb 19 homes a bord en aparent bon estat de salut.

Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol, a la 1 s'ha produït l'entrada per mar de 17 persones (15 homes i dues dones). Un particular ha albirat l'embarcació a Es Copinar (Formentera).

Més tard, al voltant de les 2.35 hores, s'ha salvat un total de 27 persones (23 homes i quatre dones) en dues embarcacions albirades pel Servei de Vigilància, en aigües de Mallorca.

A les 3.50 hores, igualment, s'ha salvat un total de 33 persones (31 homes i dues dones) en tres embarcacions albirades pel Servei de Vigilància, en aigües de Cabrera.

El darrer rescat s'ha produït a primera hora d'aquest dimarts, al voltant de les 7 hores. S'ha salvat 12 homes en aigües també de Cabrera.

Segons han informat des de la Delegació del Govern espanyol, els migrants arribats a Mallorca seran traslladats a dependències policials de la Colònia de Sant Jordi i Palma, mentre que els arribats a Formentera han estat traslladats a Eivissa.

Els rescats portats a terme durant la matinada s'uneixen als registrats durant l'horabaixa d'aquest dilluns.

Un total de 12 persones, 12 homes i una dona, varen arribar en barca a aigües de Formentera, a s'Estufador a les 17.40 hores.

Més tard, en aigües de Mallorca, es va detectar l'entrada per mar d'11 persones (nou homes i dues dones) a Cala Santanyí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ben venguts, fa mes de 2 anys

Sean bienvenidos.
Faltan más para poder pagar las pensiones a los futuros jubilados.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente