nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.8°

L’STEI demana formació en matèria de prevenció de la violència masclista per al personal de la Conselleria d’Educació

Arran de l’assetjament patit per la professora Mariluz Esún, la secretària de la Dona de l’STEI Intersindical, Sandra Serra, el dia 26 de maig va adreçar un escrit a la Conselleria d’Educació tot interessant-se per l’estat de tramitació de l’expedient.

En el mateix escrit, la responsable de la Dona del sindicat va sol·licitar a la Conselleria «formació en matèria de prevenció de la violència masclista adreçada al personal de la Conselleria d’Educació i Formació Professional i a tot el col·lectiu docent dels centres educatius».

La directora general de Personal Docent va contestar amb un escrit del 2 de juny la petició de l’STEI Intersindical amb una resposta «freda i burocràtica»: «Us comunic que les parts implicades es troben informades sobre l’estat en el qual es troba aquest procediment», resava la resposta d’Educació.

«Davant aquesta desconsideració –i atès que l’Institut Balear de la Dona ja ha advertit la Conselleria d’Educació de la necessitat d’adoptar una perspectiva de gènere en aquests casos– l’STEI Intersindical ha tornat a adreçar un escrit a Educació insistint en la petició i desenvolupant una mica més les accions que considera que s’haurien de dur a terme», ha explicat el sindicat.

Així mateix, la gent de l’STEI Intersindical s’ha sumat a la iniciativa de molts centres educatius de les Illes i s’ha compromès públicament amb la causa de la prevenció de l’assetjament masclista amb una fotografia amb el lema 'El silenci ens fa còmplices'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ciutadana 2, fa mes de 2 anys

Mentres la formacio no sigui obligatoria.....el canvi de mirada es dificil que es produeixi. La conselleria descarrega la responsabilitat damunt les espatlles de les coordinadores . Aquestes es queixen molt de les ressistencies que es troben. Les ressistencies es donen, al meu parer, per manca de formacio.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente