nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.51°
11°

Ben Amics convoca la Manifestació de l'Orgull LGTBI+ 2021 a Palma

L'Associació Ben Amics, juntament amb diverses entitats socials de les Balears, ha presentat aquest dimarts un acte a la Plaça d'Espanya per presentar la Manifestació de l'Orgull LGTBI 2021 amb el lema 'Els drets humans no es negocien, es legislen: Llei trans integral ja!'. La reivindicació d'enguany posa el focus en la necessitat de reclamar una legislació a escala estatal que protegeixi i defensi els drets humans bàsics de les persones trans, amb qui la societat té un gran deute.

Més d'un any després de l'inici de la pandèmia, l'associació espera que a la convocatòria del pròxim 28 de juny (19.00 hores) es recuperi l'assistència d'altres anys, obrint la convocatòria a l'adhesió del teixit social de les Balears comptant amb el suport de més d'una quinzena d'entitats, sindicats i partits polítics. El recorregut de la manifestació serà des de la Plaça d'Espanya fins al Parc de la Mar, baixant per les Avingudes.

Segons informa l'associació, es tracta d'un recorregut més curt de l'habitual, però permetrà assegurar la distància de seguretat entre els manifestants i el compliment de la resta de mesures sanitàries. A més, l'entitat comptarà amb un ampli equip de voluntaris que ajudaran a recordar la importància del compliment d'aquestes mesures i assegurar que la protesta transcorri sense incidents.

Des de l'entitat recomanen a les persones interessades a participar el dia 28 de juny a omplir un senzill formulari d'inscripció per tal que l'entitat pugui fer un càlcul aproximat i organitzar les mesures pel que fa al grau de participació ciutadana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.