muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

Sus a les oposicions docents: cap incidència remarcable i total normalitat en l'inici de les proves a les Balears

Aquest dissabte s'han iniciat les proves del concurs d'oposició docent a les Illes Balears per a un total de 1.144 places distribuïdes entre infantil, primària, secundària, formació professional, escoles oficials d'idiomes, música i arts escèniques, arts plàstiques i disseny.

La directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, ha destacat el bon funcionament dels protocols sanitaris, assegurant que «s'han evitat les aglomeracions i s'han respectat totes les mesures sanitàries».

Sánchez ha assenyalat la «normalitat i tranquil·litat» que s'ha respirat a totes les seus i ha assenyalat la importància d'aquestes proves d'oposició. «És molt important fer oposicions per a la nostra comunitat perquè és necessari per abaixar la interinitat i estabilitzar les plantilles a tots els cossos docents. Fins ara ja hem tret gairebé 3.500 places a través d'oposicions i la idea d'aquest Govern és treure'n altres 3 mil en el que queda de legislatura de manera que s'haurà estabilitzat una xifra molt important de places docents», ha assegurat.

En total s'havien inscrit 5.093 aspirants per a 1.114 places. Finalment s'han presentat a les proves 2.901 aspirants que suposen el 56,96% del total d'inscrits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.