cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El Géiser Festival de Primavera s'acomiada amb les actuacions de La Pegatina i Pepet i Marieta

La segona edició del Géiser Festival de Primavera acaba aquest dissabte 19 de juny amb les actuacions de Pepet i Marieta i La Pegatina.

Els promotors de Géiser continuen reivindicant la seva aposta per impulsar i promoure els artistes del panorama musical de les Balears i també grups catalans. Segons explica Felipe Menéndez, director de Géiser, «la nostra programació és ara mateix única a Mallorca. Hem optat per oferir al públic cartells eclèctics que donen un impuls a les bandes d'aquí. Cada data del festival comptem amb un grup local i seguirem les futures edicions amb aquesta iniciativa».

Géiser ha obert la temporada de grans festivals a Mallorca, en un context clarament marcat per la crisi sanitària. Va començar la seva edició de primavera el passat 22 de maig, moment en el qual les Balears encara es trobava sota l'estat d'alarma. Durant sis caps de setmana el festival ha comptat amb artistes de primer nivell com Juanito Makandé, el grup Green Valley, els duets Mastodonte i Arnau Griso. A més, va viure les jornades més multitudinàries amb la doble actuació del grup valencià ZOO, el divendres 28 i dissabte 29 de maig.

El festival, a més, en aquesta edició de primavera ha fet un pas endavant per a la consolidació dels festivals zero waste. Per a la promotora musical i creadora del festival, Contemporanea Music, la sostenibilitat és un dels valors pels quals aposta més fermament, Lideren aquesta iniciativa pionera conjuntament amb l'associació ecologista Save The Med. Géiser serà un dels primers festivals de les Balears que aconseguirà la certificació Free Plastic Balearics.

Pel que fa al grup català, La Pegatina presentarà per primera vegada el seu nou disc 'Darle la vuelta' amb un espectacle renovat, igual de potent i energètic que sempre. El grup torna als escenaris amb ganes de continuar amb la festa que van començar fa 17 anys i que els ha portat a tocar a més de 35 països.

Per altra banda, el duet Pepet i Marieta presentaran per primera vegada en directe el seu darrer tema, 'Vive tu sueño'. Un single que reivindica el turisme genuí i sostenible. Un treball que ha comptat amb la participació de l'icònic cantautor Tomeu Penya i Xanguito.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.