cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El PP al·lega contra el tramvia a Son Espases per «innecessari» i «desmesurat»

El Partit Popular ha presentat una bateria d'al·legacions en contra del projecte del Govern de connectar Palma amb l'Hospital de Son Espases a través d'un tramvia i han argumentat que és «innecessari» i «desmesurat».

El president de la Junta Territorial del PP de Palma, Jaime Martínez, ha criticat el tramvia assegurant que el Govern no compte amb el «consens ni amb la participació» i assegura que el projecte «no respon a la demanda real» del servei.

Segons Martínez, la inversió inicial de 63 milions d'euros és «desmesurada» per un projecte que «no millorarà la connexió amb el centre hospitalari», i argumenta que l'hospital ja compte amb cinc línies de la EMT i tres del TIB.

Per altra banda, Martínez ha criticat també que el projecte suprimirà voreres i arbres de diversos carrers i ha argumentat que el tramvia passarà «a centímetres» de balcons i habitatges.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Després de la inversió compromesa per la Conselleria de Salut amb la Concessionària Son Espases, de centenars de milions d'euros amb 20 anys per poder oferir aparcament de cotxe lliure i gratuït a tot el personal, malalts i familiars, te molt poc sentit ara portar-hi el metro ò el tramvia. Però connectar l'Aeroport i el Port de Palma passant pel centre de la ciutat seria un gran encert i feria viable una extensió molt més útil del transport ferroviari, el transport públic col·lectiu que menys contamina, que té més capacitat i que menys espai ocupa per milers de persones transportades.

Valoració:-2menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

El PP si que és innecessari i desmesurat! Quina part de "Els doblers públics son per donar serveis als ciutadans i no perque els polítics se'ls en duguin" i de "Els negocis se fan amb els doblers particulars i no amb els doblers, béns i serveis públics" no enténen?
I ara, amb la cridanera de Campos dirigint el partit regiinal, encara tot serà més ordinari i violent.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente