algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
10°

El Govern vol mantenir els controls a port i aeroports després de l'estat d'alarma

El Govern està a favor de mantenir els controls sanitaris a ports i aeroports de les Illes una vegada finalitzi l'estat d'alarma a Espanya el pròxim 9 de maig.

Així ho ha expressat aquest dilluns el portaveu de l'Executiu balear i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern.

Negueruela ha assenyalat que des del Govern es considera que aquest és un instrument «important i clar per a mantenir la situació epidemiològica a les Illes. «S'ha de veure com es manté i com són els controls», ha indicat el portaveu del *Govern.

Cal recordar que, a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, des del passat 20 de desembre i fins al 9 de maig, el Govern ha implantat una sèrie de mesures en l'entrada de passatgers --procedents de qualsevol comunitat autònoma-- a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MMMM, fa mes de 2 anys

@endavant a Balears hem de deixar de dependre únicament del turisme, ham d'invertir més I+D es que fins i tot Brasil inverteix més I+D que a Balears.

Valoració:0menosmas
Per endavant, fa mes de 2 anys

Ho trobo del tot necessari i una bona decisió.
Hem de protegir-nos ja que tenim les eines per fer-ho. El port i l'aeroport haurien de servir per no deixar entrar ningú sense PCR. Ens hem de protegir si volem tenir estiu i ser un lloc segur pels visitants. Molts vivim del turisme i no podriem soportar una segona temporada sense ingressos.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente