algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Tramiten 63 sancions per més de 700.000 euros a grans tenidors de les Balears per incompliments amb l'administració

19/01/2021 El conseller de Movilidad y Vivienda, Marc Pons, este martes.. El Govern ha iniciado expedientes con propuesta de sanción por un valor acumulado de 717.286 euros a grandes propietarios de viviendas, por incumplimientos relacionados con las obligaciones que les impone la normativa balear dentro de las medidas para hacer aflorar inmuebles al mercado y combatir la especulación. ECONOMIA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS | Europa Press

El Govern ha iniciat expedients amb proposta de sanció per un valor acumulat de 717.286 euros a grans propietaris d'habitatges, per incompliments relacionats amb les obligacions que els imposa la normativa de les Balears dins de les mesures per fer aflorar immobles al mercat i combatre l'especulació.

D'aquests expedients, 15 estan ja tancats i cobrats, per un import de gairebé 220.000 euros, lligats a la cessió obligatòria d'habitatges a l'administració. A més hi ha altres 47 oberts per aquest mateix motiu, per més de 315.000 euros, i una proposta de sanció de 180.000 euros per no comunicar la venda d'un lot de sis habitatges perquè el Govern pogués exercir el dret de tempteig i retracte. Altres 24 s'han arxivat.

Precisament, el Govern ha comprat aquest mes de gener els vuit primers pisos de grans propietaris exercint el dret de tempteig i retracte que es va introduir en la normativa autonòmica l'any passat, segons ha informat aquest dimarts el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.