algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

[VÍDEO] El Pi insisteix a crear un «govern de concentració» per tal de superar la pandèmia

Antoni Amengual, president d'El Pi, ha tornat a reclamar un «govern de concentració». | E.P.

El Pi-Proposta per les Illes ha tornat a insistir aquest dissabte, a través del seu president, Antoni Amengual, en la creació d'un «govern de concentració» a les Balears per tal de superar la pandèmia de la Covid-19.

Segons ha expressat Amengual aquest dissabte, a través d'un missatge a Twitter, «des d'agost, quan les Illes van patir el primer repunt del virus i va precipitar el tancament de la temporada turística, El Pi reclama una actuació conjunta de totes les forces polítiques de les Balears».

«Aquest no és el moment de lluites estèrils, ni de crítica fàcil i populista», ha asseverat el president del Pi, qui ha afegit que «és moment de fer una actuació de totes les formacions d'una vegada per sempre».

Per aquest motiu, ha sol·licitat novament a la presidenta del Govern, Francina Armengol, «que faci una crida a tothom per a consensuar, actuar i treballar conjuntament per a sortir d'una vegada per sempre de manera forta i segura d'aquesta crisi sanitària i econòmica que patim».

En aquesta línia, Amengual ha apel·lat en el seu missatge a «la idea de front comú, de cohesió i de col·laboració de tots els partits que ajudi a les Balears a superar la pandèmia», apuntant a l'elaboració conjunta de l'estratègia sanitària; així com d'un calendari de vacunació; el disseny de la temporada turística o bé la gestió dels fons europeus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pere mateu, fa mes de 3 anys

hola quin quim, vols dir hispano-foraster, no canvieu la nomenclatura popular del poble

Valoració:3menosmas
Per Joana, fa mes de 3 anys

Si en Jaume Font va perdre els papers al final del seu mandat, aquest Toni Amengual sembla que no els ha trobat mai. PROU DE FER EL RIDÍCUL.



Per quan una direcció i un lideratges assenyats en EL PI?
Balears necessita una altre cosa.



Valoració:5menosmas
Per Que s'en vagin a ca§ar a la via, fa mes de 3 anys

De cada pic comprenc més perque els altres partits nacionalistes no s'han volgut associar mai amb El Pi i s'han estimat més, no tenir cap diputat al Congrés estatal, que no que els féssin qualque traició
I quantes traidories deven haver fetes ja pels ajuntaments, sense contar aquesta, que no els sortirà bé?

Valoració:6menosmas
Per Lluis Felipe Lorenzo, fa mes de 3 anys

El PI proposa l'entrada de Vox al Govern, aquest es el titular. Millor dit: El llinatge Meliá torna a mirar el neofranquisme espanyol, com durant la transició. La única solució es absolutisme o anarquisme. Comediants sobren

Valoració:7menosmas
Per Quin Quim!, fa mes de 3 anys

La pandèmia més llarga i perversa que patim és la del domini castellano-espanyol. Aquesta és la que ens cal superar amb urgència!

Valoració:9menosmas
Per Quinsdois, fa mes de 3 anys

Si se concentren tots, enlloc d'aturar la pendèmia, s'aniran contagiant entre ells i llavors escamparan el virus per tot arreu.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente