algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Comença aquest dilluns el pla pilot de turisme a les Balears

Comença aquest dilluns el pla pilot per a la reobertura del turisme a les Balears, que s'ha reduït a una setmana, després de l'anunci de Sánchez, aquest diumenge, que a partir del pròxim 21 de juny s'aixecaran els controls de les fronteres de la Unió Europea.

El pla pilot anava a transcórrer durant la segona quinzena de juny, i tenia previst l'arribada, al llarg d'aquest període, de fins a 10.900 turistes procedents d'Alemanya, que no haurien de passar la quarantena imposada a la resta de viatgers internacionals.

Tot i aquesta reducció temporal, aquest pla permet a les Balears convertir-se en la primera destinació de l'Estat que s'obre a el mercat internacional, i ho fa amb dos vols programats des de Frankfurt i Düsseldorf, operats per TUIfly.

Alemanya és el principal mercat emissor de turistes cap a les Balears, sobretot per a Mallorca. No obstant això, un altre dels principals motius per dur a terme la prova pilot amb aquest país ha estat que la seva situació epidemiològica és similar a la de les Balears, segons han explicat des del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Quina vergonya sa capdefavada d'aplaudir quan arriben es turistes.

Valoració:1menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Esperem que aquest "experiment" no mos dugui un rebrot. De ser així, hauríem de reaccionar contra aquestes màfies hoteleres d'una p*t* vegada. I això sí, qualsevol despesa que això impliqui, que ho paguin els mafiosos.

Valoració:0menosmas
Per JOAN, fa mes de 3 anys

Hi ham la beneïtada d'aplaudir als turistes a l'entrada dels hotels!

Valoració:3menosmas
Per Molt pocavergonya!, fa mes de 3 anys

Per favor... que li diguen pel seu nom:
turisme, turisme i més turisme perquè els hotelers es facin rics!
Que quedaran ells a les illes o es posaran a cobro del covid que segur que escamparan els turistes?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente