algo de nubes
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 8.69°
18°

Ona Mediterrània ofereix una hora de rondalles cada dia a les 18.00. Escoltau el primer programa aquí

Ona Mediterrània no només manté la seva programació ens aquests dies de confinament, sinó que la potencia.''

Els treballadors i col·laboradors de la ràdio s'han reorganitzat per complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i, al mateix temps, complir amb la tasca de servei públic que ha assumit des del primer dia d'emissió.

A la programació habitual, s'hi afegeix una selecció de rondalles, mallorquines i menorquines, que varen ser emeses dins els programa 'Es jai de sa barraqueta' que fa setmanalment l'associació Jubilats per Mallorca.

Ona Mediterrània oferirà, cada dia, de 18 a 19 hores, una hora de rondalles. Podeu escoltar Ona Mediterrània al 88.8 de la FM o a http://www.onamediterrania.cat/

Aquí, podeu escoltar el primer programa, que inclou tres rondalles: 'Es jai de sa barraqueta', 'En Joan des fabiolet' i 'En Joanet de sa gerra'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per idò sí, fa mes de 4 anys

Molt bona idea! Els vells gaudiran de sentir aquestes narracions tan populars a la seva infantesa i joventud i els joves podran sentir com es parlava i es pronunciaven les paraules en mallorquí, algunes sovint desfigurades pels qui parlen als actuals mitjans de comunicació de l'illa.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente