algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Un total de 807.164 electors de les Balears podran votar a les eleccions d'aquest diumenge

Un total de 807.164 electors podran votar a les Balears en les eleccions espanyoles d'aquest diumenge, una xifra que és superior a 5.457 persones en relació als darrers comicis del passat 28 d'abril. Aquest increment es deu principalment als 5.292 joves que podran votar per primera vegada.

Així ha informat el delegat de Govern espanyol en funcions, Ramón Morey, durant la presentació de el dispositiu electoral i de seguretat previst per al diumenge, on també ha destacat que la sol·licitud de vot per correu ha baixat un 12,6 per cent.

«Si es compara amb els comicis de fa sis mesos surt perdent», ha assenyalat Morey, qui ha matisat que, tot i això, aquesta xifra presenta els «paràmetres normals d'anteriors eleccions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Parts i quarts, fa mes de 4 anys

Qualcú me podria explicar, el motiu pel qual a a les illes tenim menys diputats i senadors que a les comunitats peninsulars, malgrat haver n'hi d'aquestes darreres amb menys territori i menys població?
Deu ser perque ens consideren espanyols de segona classe, o simplement persones de segona classe i, com deia aque ultra referin se a la doblerada que enviam "Para esto estais"?
Tanta i justícia i tanta discriminació son humil.liants i insoportables, i pareix mentida que no ho corregesquin i que vagin presumint de democràcia pleníssima.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente