nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

El Parlament retira el llaç groc de la façana

El Parlament ha retirat aquest divendres el llaç groc que tenia a la façana i que havia estat col·locat per MÉS per Mallorca, després que la Junta Electoral Provincial de les Balears hagués donat 24 hores perquè es retirés.

La Junta va argumentar que el llaç és un signe que pot ser «legítimament» usat en propaganda electoral, però no pels poders públics que han de mantenir «una rigorosa neutralitat política».

La Junta Provincial es va pronunciar després que el PP denunciàs la presència del llaç, després d'haver presentat dos escrits a la Mesa de la Cambra autonòmica sol·licitant la seva retirada, un abans del període electoral i un altre, després de la convocatòria d’eleccions.

Per la seva banda, des de la formació ecosobiranista han apuntat que tot i que els han llevat el llaç groc mantenen «intactes» els anhels de democràcia i de llibertat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La idiotesa cristal·litzada!, fa mes de 4 anys

Per què no prohibeixen ja, el color groc?
Jo li posaría plet i el duria als tribunals!
Com pot ser que personal com aquest pugui dirigir un país?

Valoració:7menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

Des de quan neutralitat poltica vol dir renunciar a la llibertat d´expressió. Perquè retireu un llaç groc que és un símbol de llibertat i presumpció d´innocència, i en canvi poseu la merda de bandera espanyola que és un símbol de repressió.

Valoració:6menosmas
Per Democràcia, li diuen. Ha, ha, ha!, fa mes de 4 anys

Tenir un llaç groc és un delicte. Que un ultra te tupii i te deixi tirat en terra, o que tengui un kalafnikov ( o com s'escrigui) a apuntant cap el teu balcó és llibertat d'expresió, a aquest estat on la democràcia només és una pantomina mal feta per cobrar doblers de la Unió Europea que massa pics caben dins de les butxaques dels mandataris.

Valoració:9menosmas
Per Balearium, fa mes de 4 anys

Pal trastero

Valoració:-4menosmas
Per Jaume, fa mes de 4 anys

Són tot coratge.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente