algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

'Valores en Baleares' demana ara «reforçar» el dret a la llibertat religiosa

L'entitat conservadora 'Valores en Baleares' vol reforçar el dret a la llibertat religiosa. | dBalears/Arxiu

L'entitat ultra 'Valores en Baleares' ha avançat aquest dissabte que sol·licitarà al Parlament, el Consell i a l'Ajuntament de Palma el registre d'una Proposició No de Llei (PNL) que insta a «reforçar» el dret a la llibertat religiosa a les Balears.

En concret, la PNL insta al Govern a «impedir tots els actes de violència contra les persones sobre la base de la seva religió o creences», a més de «qualsevol acte» dirigit contra «els seus valors, llars, negocis, propietats, escoles, centres culturals o llocs de culte», així com els atacs en llocs religiosos.

Segons expliquen, la proposició s'inspira en una resolució aprovada per l'Organització de les Nacions Unides (ONU) que estableix el 22 d'agost com el Dia Internacional de les Víctimes de la Persecució Religiosa.

«La necessitat de comptar amb un dia dedicat especialment al record de les víctimes d'actes d'intolerància i violència basat en la religió es fonamenta en la creixent ona d'atacs i burles que sofreixen els cristians, al llarg del món, també a les Illes», ha sentenciat l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quina part de la paraula DEMOCRÀCIA no entenen?, fa mes de 4 anys

Que recordin aquests, que la llibertat d'un individu o d'un grup d'individus, acaba on comença la dels altres.
No és pràctic, ni moral, ni socialment acceptable, ni políticament rentable, que per ampliar la llibertat dels ultracatòlics o dels musulmans, o de qualsevol altra religió,se suprimesquin els seus drets a les dones, als homosexuals, als infants, als jueus o a aqualsevol altra grup ètnic, ideològic, o religiós, just perque els molesta a ells o perque xoca amb els seus principis dogmàtics.

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa mes de 4 anys

Aquests de "Valores en Baleares" poden anar canviant per "Fariseus a Balears", el títol els aniria més a mida. Demanau-los que opinarien si qualsevol religió demanés que es fes dins una escola i en sentir la resposta veureu els seus principis.
Les religions són la collera de la gent perquè no avanci i tenir les societats controlades.

Valoració:0menosmas
Per Qui?, fa mes de 4 anys

I qui fa la guerra santa? I qui posa bombes i en fabrica? Qui molestava els terroristes de Ripoll?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente