lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

[VÍDEO] Mallorca clama per la llibertat d'expressió

Davant els atacs a la llibertat d'expressió i arran de l'increment que darrerament se n'està produint, un grup de persones integrat per artistes, músics, escriptors, periodistes i gent de la societat civil han gravat un 'Clam per la llibertat d'expressió.

El vídeo comença amb una lectura en diversos idiomes del fragment de la Declaració Universal dels Drets Humans referent a la llibertat d'expressió. Biel Majoral, Júlia Colom, Marcel Pich, Fanny Tur, Jaume Blázquez i Marina Moyà interpreten el cos central de la peça.

La tercera part és a càrrec d'un cor format per diverses persones de la cultura illenca, entre els quals hi són l'escriptor Sebastià Alzamora, la poetessa Antònia Font, el director de teatre Biel Jordà, la periodista Margalida Solivellas i la cantant Marga Rotger.

La lletra de la cançó és del glosador Mateu Matas Xurí i la música i producció de Miquel Brunet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per i tant, fa mes de 6 anys

Este medio y su compadre mayor, lo primero que hacen cuando mandas un comentario es no publicarlo enseguida. Después, lo hacen si pasan todos los filtros habidos y por haber. ¡Libertad de expresión pura!

Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Acomplexat, hahahahaaaaaaaaaaaaaaa.
Cuan cou cura, cuan pique madura,haahaaahaaaaa.

Valoració:-1menosmas
Per Penyesfluxes, fa mes de 6 anys

Mallorca clama ????????
Sera 4 replegats clamen

Valoració:-3menosmas
Per Pobleret, fa mes de 6 anys

Aquesta declaració universal del drets humans , l'actual govern del PP se la passa pel "forro". Sobre tot amb Catalunya. Pero ho recompensa donant veu a la Falange i a la Fundación Francisco Franco.

Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Preciòs, la música les veus, el sentiment de Majoral, i la lletra l'has clavada Mateu Xurí, casi no me puc enviar la saliva.
Volem la llibertat (de votar i decidir) la nostre dignitat no cap dins la presó, m'ha emocionat, un 10.
Visca la lluita per la llibertat,dignitat, i el dret a decidir.
Salut i força per la resistència, costará, peró hi arribarem, manquen 5 dias, no ho aturaran ni 100.000 anntiavalots, perque no volem brega, només votar.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente