algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

El Consell celebra els 40 anys del salvament de la Dragonera

Els protagonistes que ocuparen Sa Dragonera l'any 1977.

El Consell ha celebrat aquest divendres el 40 aniversari de l'ocupació de la Dragonera. Amb motiu d'aquesta cita, el Consell ha reivindicat «les persones i tot el poble de Mallorca que protagonitzaren aquella lluita ecologista i de defensa del territori».

A l'acte han assistit diversos càrrecs com la consellera de Medi Ambient, Sandra 
Espeja i el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, entre altres. Tots ells han estat els encarregats de mostrar la placa commemorativa situada al costat del pinar que ocuparen els joves. La placa té el lema «Dragonera per als dragons», dedicat, segons el Consell, «al poble de Mallorca que va lluitar per salvar la seva illa».

E
l GOB rebutja l’homenatge del Govern
El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (
GOB), ha subratllat «la falta de voluntat per part del Govern per al procés de transformació social i ambiental». El GOB ha remarcat que l'ocupació de la Dragonera fa 40 anys va ser «l'expressió revolucionària d'una part de la nostra societat, rebel·lada contra el procés de destrucció ambiental» que, avui dia, «hauria d'estar present en tot el territori balear».

L'associació ha reivindicat que «el millor reconeixement que el Govern pot fer als ocupants de la Dragonera és l'acceptació del seu esperit comprometedor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.