cielo claro
  • Màx: 19.81°
  • Mín: 9.02°
19°

Huguet, respecte als vots dels estudiants: «Rafel Crespí ha sabut arribar millor a l'alumnat»

133546

El recent reelegit rector de la Universitat dels Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, ha promès dedicar en aquest nou mandat «temps, esforç i il·lusió» a una Rectoria «més transparent» i «de portes obertes».

Així ho ha indicat Huguet durant la roda de premsa d'aquest dijous després d'haver guanyat les eleccions a rector celebrades el dimecres amb el 57,46 per cent del vot.

En el seu discurs, el rector ha assenyalat que a més d'una gestió «cada vegada més transparent», ell i el seu equip de govern es plantegen posar en marxa el concepte d'integritat acadèmica i de relacions entre col·lectius.

PARTICIPACIÓ ALUMNES

Sobre la baixa participació dels estudiants -varen votar el 9,82 per cent del total- Huguet ha assegurat que es tracta d'«un fenomen comú a tot Espanya» i ha defensat que no s'han escatimat esforços per arribar-hi. «Hem de fer una reflexió per arribar a més participació», ha indicat.

«La figura del rector potser els queda una mica lluny, ja que tenen més contacte amb els caps d'estudi», ha comentat.

Respecte a que l'altre candidat, Rafel Crespí, hagi aconseguit major nombre de vots entre els estudiants, Huguet ha explicat que ho interpreta com que «ha sabut arribar millor a l'alumnat».

Durant la compareixença, el rector ha agraït a la comunitat universitària que «han dipositat la seva confiança» tant en ell com en el seu equip, així com als quatre membres que deixen de formar part del seu equip.

Igualment, ha presentant a les quatre persones que ocuparan els seus càrrecs, als que ha agraït que s'hagin mantingut a la candidatura malgrat que en les últimes setmanes la UIB s'ha vist esquitxada pel 'cas Minerval'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.