algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

Porreres acull la primera semifinal de l'ONA MUSICAT

Després d'haver finalitzat la primera fase de presentació dels participants, la ràdio Ona Mediterrània obri una segona fase de semifinals per gaudir de les actuacions dels concursants en directe. Aquest divendres, Porreres acull la primera semifinal amb les actuacions de CLARA I JOAN, POLS I SALVATGE COR.

El públic elegeix el primer finalista

La plaça de l’Ajuntament de Porreres acull a partir de les 21 h el concert dels tres semifinalistes. El públic assistent realitzarà una votació, un cop acabin d’actuar els tres grups, per tal d’elegir el primer finalista d’ONA MUSICAT.

Des de l’organització s’ha facilitat un servei d’autobusos gratuïts que partiran des d’Inca (estació de tren) i des de Palma (carrer Eusebi Estada) a les 20 h cap a Porreres. Els mateixos autobusos s’encarregaran de retornar als assistents un cop acabi la semifinal.

Cal recordar que la semifinal de Porreres serà la primera de les tres semifinals previstes, ja que dia 27 a Barcelona i dia 30 a Pollença encara hi haurà dues noves oportunitats per elegir més finalistes.

De cadascuna de les semifinals el públic haurà triat 3 finalistes, els quals s'hauran d'enfrontar entre ells en el gran concert final que se celebrarà a Palma dia 5 de maig. Cal recordar que els premis ofereixen la possibilitat de gravar un disc, guanyar una dotació econòmica de 500 euros o realitzar concerts arreu de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.