nubes dispersas
  • Màx: 11°
  • Mín:

31D: Aquest dimecres es presenta la manifestació de dia 30

121754

La Plataforma 31-D ha convocat, per aquest dimecres, una roda de premsa de presentació de la manifestació unitària amb motiu de la Diada de Mallorca.

La manifestació d'enguany se celebrarà a Palma, el divendres 30 de desembre, a les 18:00. Sortirà del Passeig del Born i enguany conclourà al parc de les Estacions. El lema serà: 'Per un full de ruta sobiranista'.

En acabar la manifestació hi haurà una ballada popular i un concert.

La Plataforma 31-D està formada entre d'altres per: MÉS per Mallorca, Esquerra Republicana, Assemblea Sobiranista de Mallorca, STEI, UOB, Fundació Emili Darder, Ateneu Pere Mascaró i Grup Blanquerna.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IIII, fa mes de 6 anys

31 D VISCA LA FESTA.

Valoració:4menosmas
Per @slort, fa mes de 6 anys

Cerquen protagonisme. Si els contestan, deixem de parlar de la notícia per parlar d'ells i això els afirma en el.seu ego estúpid.
I mirin que s'en ha de tenir, de barra, per fer el que fan

Valoració:10menosmas
Per slort, fa mes de 6 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:14menosmas
Per al.lot, fa mes de 6 anys

Es 31D, defensam casa nostra, lo nostro, sa democràcia i sa llibertat !
Fora es fatxum, fora es gonellam, amb barco de rejilla !
Visca es PPCC !

Valoració:4menosmas
Per Com cada any, fa mes de 6 anys

Tot el fatxum-gonellum anira a fer fotos als manifestants. I la Policia Nacional no els dirà res a ells i en canví, controlarà els manifestants.
Exigim una policía autonòmica que ens defensi d'aquests vàndals i terroristes, de moment, culturals.

Valoració:4menosmas
Per Biel, fa mes de 6 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.


Cadascun

d'aquests

és

un

feixista,

segons

en

"Tià"

fals.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente