algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Un total de dotze illencs participen al mundial de Scrabble en català

La VII edició del Mundial d’scrabble en català, en el qual hi participaran un total de dotze illencs, tendrà lloc aquest pròxim cap de setmana a Barcelona.

La VII edició del Mundial de Scrabble en català, en el qual participaran un total de dotze illencs, tendrà lloc aquest pròxim cap de setmana a Barcelona. Dels dotze participants de les Illes Balears, en concret, set són membres del Club Scrabble Manacor, dos del Club Scrabble Eivissa, un del Club Scrabble Porreres, un del Club Scrabble Palma i un del club Mots i Més a Molins. La nova edició del campionat tendrà lloc a la seu de l'antiga companyia Fabra i Coats aquest dissabte i diumenge de matí.

El campionat es disputa en la modalitat clàssica (un contra un) segons el sistema suís (que emparella els jugadors a cada ronda segons els resultats obtinguts a les rondes anteriors). En total, els jugadors disputaran deu rondes en dos dies, sis dissabte i quatre diumenge.

El Club Scrabble Eivissa, pioner d'aquest joc a les Illes Balears hi aportarà dos jugadors, Pau Arranz i Neus Torres, que ja prengueren part a la darrera edició del mundial. El Club Scrabble Porreres, pioner a Mallorca, hi aporta Magdalena Morell, que també va participar ja a la darrera edició del campionat del món. El Club Scrabble Manacor que, segons han informat des de l’organització, és avui dia un dels més actius dels Països Catalans, hi aportarà fins a set jugadors: Joan Pascual, Mateu Xurí, Maribel Servera, Antoni Riera, Joan Llodrà, Lina Riera i Aina Garcia. De tots ells, només Riera va prendre part a la darrera edició del mundial. Finalment, el Club Scrabble Palma, ara mateix en vies de creació, hi aportaria un jugador també, Carles Llull. Cal dir també que el club de Molins de Rei, Mots i Més a Molins, hi aporta un jugador illenc, resident en aquesta localitat del Principat, Xavier Albons, el qual, a més, ja va resultar ser el millor debutant en la darrera edició del mundial.

Més de 60 participants

Aquesta nova edició del campionat mundial en la modalitat clàssica aspira a ser la més multitudinària mai disputada. De fet, segons han informat des de l’organització, fins ara la participació més nombrosa s'ha xifrat en 58 persones. A menys d'una setmana per a l'inici de la competició, hi ha inscrits 61 participants, entre els quals s'hi compten els tres campions mundials que hi ha hagut fins ara, tots tres per partida doble: Miquel Sesè, Josep Ramon Manchado i Marc Vigo. I també jugadors històrics com Josep Maria Martí, Lluís de Yzaguirre o Anna Genís.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guiem, fa mes de 7 anys

I com es que es sabios catalans encara no han sabut traduir sa paraula SCRABBLE a sa llengo des principat

Valoració:-1menosmas
Per Treis-los d'aquí!, fa mes de 7 anys

El subnormal i el "loco" troben que mà gar Scrable és un doi.

Valoració:12menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Juasjuasjuas.. y donde se celebra tal evento, en alguna gran capital internacional, como cornella por ejemplo..

Valoració:-1menosmas
Per Ramon Fontiroig, fa mes de 7 anys

Molt bé. Un exemple més de la salut del català.
Felicitats als participants.

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente