algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

UOB: «A les Balears hi ha 107 barracons, a Extremadura, cap»

UOB Ensenyament ha proposat un pla de xoc pressupostari a la conselleria d'Educació davant la notícia que aquest curs hi haurà 107 barracons, 14 més que l'any passat. Segons el sindicat, «Aquestes dades demostren que la inversió actual en infraestructures és insuficient i que les obres que es van anunciant, a l'espera de conèixer el futur mapa escolar previst per la Conselleria, no basten per cobrir les necessitats educatives de les Illes».

«Des d'UOB reclamam al Govern valentia política per exigir un tracte fiscal i un finançament a Madrid que ens permeti arribar a la situació d'Extremadura, on amb una població semblant a les Balears no tenen un sol barracó, segons un estudi de la revista La Marea.

Per a la UOB, el nombre de barracons, «juntament amb les ràtios excessives, l'allau d'immigració escolar reconeguda pel conseller Martí March, amb una mitjana de 20 matriculacions diàries de nouvinguts, i l'aplicació de la LOMCE, afecten greument la qualitat de l'ensenyament que reben els nostres alumnes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ..........., fa mes de 7 anys

Joé, er de loh puntoh zuzpenzorio ha reencarnao!. Mardisión!.

Valoració:2menosmas
Per només això, fa mes de 7 anys

Joan Xisco: Que té a veure això que dius amb el que estem parlant.És dolent tenir facultat de medicina? les altres policies no cobren? el sr. PuJol ja no és president,i de moment encara no s´ha demostrat(tot ( havent escorcollat sota terra) que hagi robat res,cosa que al partit del PP si.

Valoració:7menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

http://www.lluiscanovas.cat/articles/historia/Apuntes-sobre-las-balanzas-fiscales-Catalunya-Espana.htm

Extremadura reb un 18% des seu PIB mes de lo que aporta. Balears aporta un 14% des sesu PIB mes de lo que reb.

Si tothom rebes lo que aporta, vos imaginau quans de barracons se podrien tornar escoles ?

Fer delegacions a l'extranger amb es poc doblers que mos queden es sa millor inversio que podem pensar, perque amb delegacions a fora guanyarem es suport i reconeixement com a pais independent. I una vegada independents, rebrem es 100% de lo que aportam.

S'opcio de donar es doblers per fer ses delegacions a s'estat espanyol ja fa 300 anys que la provam, i es resultat es que tenim barracons i a Extremadura no. Ja esta be de passar per beneits.

Valoració:5menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

Bastaria amb fer la prova del cotó, com a demostració del fet que espanya practica un tracte del tot colonial contra les illes balears. Quina seria aquesta prova del cotó? Idò molt senzill, seria comparar els pib que cream a les iles balears, amb el que crea extremadura, i s'arribaria a la conclusió de que resulta del tot inexplicable que una comunitat autonoma com extremadura, la qual apenes crea riquesa economica, resulta que te molt millors infraestructures que una com la nostra que crea una considerable riquesa econòmica, la qual però no hi ha manera que pugui revertir aqui que es a on es crea, ja que aquesta es intervinguda i usada per l'estat, per a destinar-la i invertir-la en altres comunitats, les quals apenes creen riquesa, com es el cas que es cita d'extremadura. Jo crec que no fa falta dir res més, està més que clar per a que ens vol espanya. Qui no.ho vulgui veure ....

Valoració:14menosmas
Per Rafael, fa mes de 7 anys

No creo que se deba de haber estudiado mucho....para saber que Extremadura es una comunidad que pierde población...y que Baleares recibe inmigración y por lo tanto aumenta....a Extremadura sin hacer ninguna nueva Construcion le sobra edificaciones escolares y en Baleares como no las hagan....al cabo de los años se encuentran con déficit de instalaciones....dos mas dos....

Valoració:-1menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

A lo millor si miram ses balances fiscals hi trobam sa resposta, no pensau ?

Valoració:16menosmas
Per Quina barra!, fa mes de 7 anys

El Sr. Ybarra ara no mota?
Ara no parla de solidaritat?
És cert que ens va fer el favor de fer alçar els catalans amb els seus comentaris vergonyosos. Apa, adéu!

Valoració:15menosmas
Per Yuan, fa mes de 7 anys

Que estaran haciendo ahora en IB3. ..?

Valoració:0menosmas
Per Volem TV3, Esport3 i Catalunya Informació, fa mes de 7 anys

"Harina de otro costal" en lloc de "figues d'un altre paner"

Qui hagi volgut veure, a Mallorca, el Barça-Celtic (per cert: 7-0) no li ha quedat altre remei que haver de sentir-lo narrat per comentaristes forasters. A TV3 podríem haver seguit el partit en la nostra llengua; però ens tenen prohibit aquest canal (igual que Esport3 i Catalunya Informació). I això pagant els mateixos imposts que aquells qui l'hauran pogut veure comentat en espanyol.

Valoració:13menosmas
Per ROKHIGUALDO, fa mes de 7 anys

Segons denuncien Pere Aragonés i Andreu Mas en el seu llibre "Les #cosesdelBOE i el filòsof de butxaca" sobre la tudada escandalosa que fa Espanya de recursos públics per a fomentar el nacionalisme espanyol, l'any 2013 les ambaixades forasteres varen tudar 115.640 euros en banderes espanyoles.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente