cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

UOB: Els alumnes han de saber que «el 48% dels imposts se'n van a Madrid i no tornen»

El finançament que arriba de l'Estat espanyol i la UE «no és cap donatiu, sinó que procedeix dels imposts que paguen les famílies dels alumnes».

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, reclama a la Conselleria que «tal com s'ha ordenat als delegats d'alumnes d'ESO que signin una declaració en què se'ls ha informat que els estudis els paga el Ministeri d'Educació i la Unió Europea», doni igualment instruccions perquè els alumnes «siguin informats que el 48% dels imposts que pagam a les Balears se'n van a Madrid i no tornen», com ha reconegut el Ministeri d'Hisenda, i que l'Estat espanyol «té pendents de pagar-nos 1.300 milions d'inversions estatutàries des del 2007».

Segons el comunicat, així «quedarà clar als alumnes» que el finançament que arriba de l'Estat espanyol i la UE «no és cap donatiu producte de la generositat, sinó que procedeix dels imposts que paguen les seves famílies, i que les Balears estan sotmeses a un duríssim espoli fiscal sense parangó en tot el món, cosa que el 2016 ha permès a Extremadura invertir 863 euros per habitant en educació per 738 euros a les Balears».

En el mateix, UOB Ensenyament denuncia la utilització dels alumnes per part del Ministeri «com a comissaris polítics per verificar que han rebut una informació incompleta i tendenciosa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Nuestros alumnos tienen que saber que el despilfarro en embajaditas de la Srta.Pepis y otros gastos suntuosos y superfluos de la pluscuamperfecta Generalitat de Cataluña se chupa la mayor parte del dinero que la Administración Central tenía destinado a Baleares.

Valoració:-3menosmas
Per Tomeu, fa mes de 7 anys

Ha quedat força clar que la UOB no té ni idea del que parla. Patètic!

Valoració:-13menosmas
Per Yuan, fa mes de 7 anys

Ya ha vuelto el kelitas de vacaciones....

Valoració:-15menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

Si senyor. Començant per compartir la notícia idò!

Valoració:21menosmas
Per Serra, fa mes de 7 anys

És una bona idea

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente