algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

El sindicat Alternativa triarà un nou president

El sindicat Alternativa renovarà un terç de la Junta Directiva. | Arxiu

Jordi Bardají, president d'Alternativa, així com un terç de la junta directiva del sindicat han presentat la seva dimissió. La mesura no respon a algun tipus de desavinença sinó al fet que, anualment tal com marquen els estatuts del sindicat, aquests càrrecs s'han de renovar. Ara la junta haurà de convocar una assemblea per triar la persona que ha d’ocupar la presidència.

Bardají ha fet balanç de la feina feta destacant que han defensat els acords de l'Assemblea de Docents en les meses sindicals. Ha criticat el nou Govern assegurant que els acords presos per la Conselleria d'Educació representen un «desencís brutal».

«Amb l’arribada del nou govern tots crèiem que les nostres reivindicacions serien ateses pel govern de la senyora Armengol. Després d’una convocatòria de representants de tota la comunitat educativa per part del govern al Consolat de Mar, on tot varen ser bones paraules, estem, gairebé, en la mateixa situació que amb el govern del Senyor Bauzá», ha assegurat.

«La Conselleria ha signat un acord que deixa fora l’assemblea de docents i no ha tornat a convocar-la per a res. Ens recorda, amb la signatura per part de l’STEi i ANPE de l’anomenat Pacte d’estabilitat a esquena del parer de l’Assemblea i per part de la Conselleria, a la mateixa actitud que tenia el Govern del PP a no negociar amb l’assemblea», ha manifestat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan antoni s, fa mes de 8 anys

Idò si, Atahualpa, a l'assemblea de Can Peu Blanc.

Valoració:0menosmas
Per atahualpa, fa mes de 8 anys

El que diu Joan Toni és molt greu. Ara bé, jo no record cap mentida sobre el Pacte d'Estabilitat.
I una cosa que no entenc és pq presenten la dimissió si ve marcat per estatuts que han de renovar-se els càrrecs.
L'únic que els he vist fer de bo en aquest any és el cartell de "On és en martí March?"
Vos falta molt per córrer, al·lots!

Valoració:0menosmas
Per joan antoni s, fa mes de 8 anys

Encara record l'escena d'en Bardají dient mentides sobre el Pacte d'Estabilitat a l'Assemblea sense immutar-se.

També es pot apuntar al seu balanç que essent ell president, Alternativa va agafar les contrassenyes del correu electrònic de Professors Preocupats d'Eivissa i varen enviar correus demanant el vot per Alternativa.

Era llavors que havia de dimitir!

No se n'ha recordat a l'hora de fer balanç?

Valoració:3menosmas
Per Interí, fa mes de 8 anys

La signatura per part de l’STEi i ANPE de l’anomenat Pacte d’estabilitat va ser la baixada de calçons més gran que ha fet un sindicat educatiu a les Illes Balears. I l'STEI la justifica dient que els seus afiliats votaren majoritàriament a favor (crec que vint-i-quatre persones).

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente