cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Antonio Vera cedeix i tornarà a convocar el comité de vaga

9130

Segons un comunicat de premsa de la Federació d'Ensenyament (FE-CCOO), el director general d'Educació, Antonio Vera, ha acceptat tornar a convocar el comité de vaga per a tractar tots els punts de la convocatòria de vaga.

FE-CCOO ha assegurat que, a la reunió de comitès de vaga d'avui, únicament se'ls ha presentat l'esborrany sobre nomenaments d'interins al qual han respost que no acompleix "els mínims raonables" que possibilitarien "la contractació immediata de docents per substituir les baixes". I creuen que això continuarà provocant que els alumnes no tenguin els docents que necessiten.

Els representants sindicals afegeixen en el comunicat que la Conselleria ha fet servir aquesta convocatòria "única i exclusivament" per complir amb les "formes" democràtiques establertes, però que perd l'oportunitat de "cercar solucions i sortides negociades al conflicte educatiu que ells crearen només arribar al govern ara fa quasi 4 anys".

Des de FE-CCOO consideren "importantíssim" recuperar les ràtios anteriors al Decret de mesures urgents del 2012, ja que és una de les accions que pot contribuir millor a reduir les actuals taxes de fracàs escolar al mateix temps que es restabliria l'anterior plantilla.

"Si el Govern no convoca els comitès novament amb la clara intenció de negociar tots els punts i retalls socio-laborals que patim, entendríem que no està en disposició de resoldre el conflicte educatiu creat per ells mateixos", afegeixen.

Sobre la MSE que s'ha produït amb posterioritat (a les 12h fins a les 14.30h), la FE-CCOO ha demanat la retirada dels currículums de Secundaria i batxillerat igual que ho varen fer amb els de primària el curs passat.

Des de FE-CCOO també expliquen que se'ls ha presentat l'esborrany de tràmit telemàtic que, a partir d'ara, hauran de fer de manera setmanal aquelles persones que estant a la llista d'interins disponibles vulguin accedir a les places/substitucions que s'ofereixin setmanalment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cosme, fa mes de 9 anys

En Vera és un mediocre sectari. Qui se'n recordarà d'aquí a uns mesos, quan deixi un càrrec excessiu per a la seva capacitat? Això sí, a la Conselleria faran un alè i serà el moment en què molts de damnificats per ell podran tornar a trepitjar-la.

Valoració:4menosmas
Per jordi, fa mes de 9 anys

Finalment els de l'Assemblea de Docents se'n varen anar de pont.

Valoració:-5menosmas
Per Vedettes, fa mes de 9 anys

Ara veurem quina excusa es cerquen les vedettes,(Jaimito i Pepito) alliberats del sindicat que no havia de tenir alliberats, per tal de rebentar la negociació.

Valoració:-6menosmas
Per boixus, fa mes de 9 anys

Molt bé UOB! A veure si el Govern n'aprén ja d'una! I la resta dels representants que s'ho facin mirar. No poden continuar amb aquesta farsa! O es vol negociar en igualtat de condicions i fent les coses bé o que rebenti tot!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente