algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

El GOB lloa la campanya privada de conservació de l’Albufereta

El GOB aplaudeix la campanya de conscienciació engegada pel Club Pollentia Resort per tal de conservar l'Albufereta. | GOB

El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) aplaudeix la campanya de conscienciació engegada pel Club Pollentia Resort per tal de conservar l'Albufereta. El complex turístic i la Conselleria de Medi Ambient han signat un conveni que permetrà dur a terme mesures adreçades a conservar els valors de la Reserva Natural.

El GOB, que recorda l'impacte ambiental que suposà la construcció del complex turístic l'any 1986, felicita els responsables de l'establiment i els anima “a insistir per aquest camí i treballar per al foment d'un turisme que respecti i estimi els valors naturals de Mallorca”.

Els ecologistes, a més, insten a la resta del sector hoteler “a segui l'exemple”, ja que, segons afirmen, fins el dia d'avui “la manca d’implicació d’aquest sector en la conservació del patrimoni natural més rellevant de les Illes ha sigut la norma general”.

El GOB explica que el Club Pollentia Resort sensibilitzarà els seus clients sobre la riquesa natural de l'Albufera i les bones pràctiques d'aquest espai, mitjançant diversos panells informatius i l'habilitació d'un observatori d'aus. A més es fomentarà l’aportació de donatius per part dels clients. L’establiment realitzarà una aportació de com a mínim 3.000 euros anuals.

Crítiques al Govern Bauzá
El GOB, però, considera que la implicació del complex hoteler contrasta “amb el menyspreu per la conservació d’aquest i altres espais naturals protegits” que, a parer seu, demostra la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori.

El grup ecologista afirma que l'Albufereta “és poc més que un espai protegit sobre el paper” i que no compta "amb director/a, personal amb dedicació completa, no té vigilància pròpia, no compta amb estructura de recepció de visitants ni personal informador, té enguany un pressupost d’inversió ridícul (9.800€), etc”. Segons el GOB, el compromís de la iniciativa privada “posa encara més en evidència la vergonyosa irresponsabilitat de l’administració competent”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per rqn, fa mes de 9 anys

Molt de panfleto dels ocellets per vendre l'hotel als clientes, I de mentres, l'aparcament de l'hotel ben enmig de l'Albufereta (si!, part de l'aparcament, es llacuna). Amb el vist-i-plau de l'Ajuntament I tal. Aquets dels GOB estàn empardalats!.

Valoració:2menosmas
Per jrbs, fa mes de 9 anys

Una vegada mes el GOB és mostra de seny i serietat en les seves activitats i actituts. Es una llástima que els polítics no en prenguin mostra. Endavant GOB

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente